Magyar Sziget

Festival Boreal - nemzetközi összefogás jövőnkért

A nemzetközi fesztivál nem pusztán koncertekből és szórakozásból áll. Az építkezés, a kapcsolatépítés nemzetünkért, megmaradásunkért vívott harcunk részét kell, hogy képezzék.Idén XII. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Sziget, a nemzeti oldal legnagyobb fesztiválja, amelynek szervezői a tavalyi évben döntöttek először úgy, hogy az eddig kizárólag magyar előadókat felvonultató programsorozatot egy külföldi előadóval fűszerezik. Így látogatott hazánkba Saga, a svéd énekesnő is, akinek rajongó tábora mellett akadtak szkeptikusok is, sokan nem értették mi szükség van idegen országból invitálni fellépőt egy nemzeti rendezvényre.

Hazánk sajátos helyzetben van mind Európát, mind a világot tekintve. Bővelkedtünk dicsőséges csatákban, vezettünk győztes háborút, s a balsors, amely régen tép mégis csak azt eredményezte, hogy szomszédai lettünk saját területeinknek, s bár a velünk egy nyelvet beszélő, velünk közös történelmet maguk mögött tudható testvéreink néznek ránk vissza a másik oldalról, olyan megszálló erők hatalma alatt állnak, akik ellenséget látnak bennünk. Bizonyára nem szükséges példákat hoznunk a szlovák sovinizmusra, olvasóinknak itt fölösleges is említenünk a román elnyomást, a szerb magyarirtásokat, a mindmáig tartó megaláztatásokat, elnyomásokat, megkülönböztetéseket, pedig sorra tudnánk hozni a példákat a temerini fiúk meghurcoltatásától kezdve, a botrányos nyelvtörvényen át, a Nyirö József írófejedelem körüli kegyeletsértésig - csak, hogy a legutóbbi esetekből emeljünk ki néhányat.

Itt, a nemzeti oldalon mindennapos témáink ezek, természetesen ahol csak lehet, szót emelünk ezen ügyekben, de csak ritkán beszélünk a más nemzetekkel való összefogásról, nem fordítunk kellő figyelmet azokra a hazafiakra, akik a világ egy más pontján ugyanúgy harcolnak a globális nagyhatalmak kizsákmányoló, nemzetpusztító erői ellen, mint mi.

Nem vagyunk egyedül?!

Mi már jól tudjuk, hogy a szabadkőműves páholyokból vezérelt Európai Unió nem hozta el a nemzetek Európáját, sőt soha nem is hihettük, hogy a rasszok keveredésének elősegítésén, az amerikaihoz hasonló olvasztótengely előkészítésén, a tagországok eladósításán, a mezőgazdaság porba döngölésén kívül bármi más célja is lenne a tömörülésnek.

Ezzel az állásponttal pedig nem vagyunk egyedül.

lengyel-magyar barátság évszázadokra tekint vissza. A Magyar Sziget lelkes táborozói már tavaly is együtt skandálhatták a Młodzież Wszechpolska (Összlengyel Ifjúság) ifjú harcosaival a jól ismert szólás-mondást: "Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki." ("Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.")

A Jobbik mintájára EU-s zászlót égető radikális mozgalom elnöke egy korábbi interjúnkban elmondta: "az Európai Unió diktátumai számunkra is legalább annyira veszélyesek, mint Magyarországra nézve. Csak a hasonló célokkal rendelkező nemzetek együttműködésével tudjuk elpusztítani ezt az új totalitarizmust."

Egy percig sem felejthetjük közös történelmünket a horvátokkal sem! Jól lehet, hogy mindig is önálló területet alkotott, de végig a Szent Korona fennhatósága alá tartozott, és máig büszkék is erre.

Idén Frano Čirko látogat el a Csattogó-völgybe, hogy képviselje a HCSP-t a szerdai napon tartandó Európai Kerekasztalon. Bizonyára szót ejt majd Ante Gotovina tábornok meghurcoltatásáról is, aki főszerepet vállalt a szerbek ellen folytatott honvédő háborúban, ezért - Képíró Sándorhoz hasonlóan - ő is szúrta a "kiválasztottak" szemét.

A Párizsban élő, nemzetüket féltő fiatalok is aggódnak a liberálisok által bőszen támogatott bevándorlási hullám miatt, saját bőrükön tapasztalják mindennap a néger, és más idegen etnikai csoportok által elkövetett bűnözéseket, és bizony Franciaországban is sokak aggódnak amiatt, hogy a politikusok elárulják, lejáratják az igazi jobboldalt, a valódi nemzeti gondolkodást, s a francia nemzet is eltűnik majd a történelem süllyesztőjében.

Az "oszd meg, és uralkodj" taktikának köszönhetően közülünk is sokan táplálnak rossz érzéseket a franciákkal szemben, kollektíven büntetjük őket ellenszenvünkkel Trianon miatt, holott a békediktátum is felsőbb utasításra, megrendelésre született, és nem azon hazafiak nagyszülei, szülei írták alá, akik készek kezet nyújtani felénk, és együttműködni velünk, magyarokkal a sanyargató gyarmatosítók leküzdésére.

A Korona Kávé- és Teaházban legutóbb megrendezésre került nyílt Sin City műsorunkra is ellátogattak francia barátaink, akadt közülük olyan is, aki rendelkezik magyar felmenőkkel, és büszkén hirdeti Magyarország szellemi és területi nagyságát baráti körében is. Többen már azon gondolkoznak, hogy az agymosó francia politika elől hazánkba meneküljenek, és itt telepedjenek le, építsék nemcsak saját jövőjüket, de a francia nemzeti oldal jövőjét is, hiszen otthon már alig akadnak gondolkodó, éber hazafiak a magyarországinál jóval keményebb népaltatásnak és cenzúrának köszönhetően.

A Renouveau Francaist Thibaut de Chassey képviseli majd.

"Avanti Ragazzi di Buda" - énekelték már 1956-ban is a magyar szabadságharcosok bátorítására az olaszok. Roberto Fiore nem első alkalommal látogat el hazánkba, hogy erőt meríthessen a magyar nemzeti ellenállásból. A Forza Nuova hazafias párt is bátran küzd többek között azért is, hogy Olaszország a kereszténység bástyája maradhasson, és a Krisztusba vetett hit legyőzhesse az erkölcs nélküli új világ rendet.

Nemrégiben a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) néhány tagja ellátogatott a Rómában megrendezett valódi Élet Menetére, ahol olasz keresztényekkel együtt demonstráltak az élet mellett, az abortusz ellen.

A spanyol Democracia Nacional sem hiányozhat a tapasztalatcseréről, hiszen a szebb napokat is megélt országról jócskán van mit mesélnie Manuel Canduelanak. A DN korábban vendégül látta már a Historica zenekart is Madridban, de Zagyva György Gyuláékat is meghívták közös értekezésre, és tapasztalatcserére.

A felsorolás pedig nem véges. A szervezők meghívását elfogadták a svéd Nordisk Ungdom (Északi Ifjúság) képviselői és a norvég Målmannen (Az Aktivista) hazafias szemle szerkesztői is, de Dél-Afrikából is várható búr vendégek érkezése.

Magyarország külpolitikája napjainkban nevetség tárgyát képezi. A diplomáciai kapcsolatok során ott rúgnak belénk, ahol csak tudnak. Jelenleg egy olyan primitív, lejáratott versenyen, mint az Eurovíziós Dalfesztivál sem számíthatunk egyetlen árva biztató szóra sem, s még az ezzel kapcsolatos külföldi műsorokban is lábukat törli belénk a "fejlett Nyugat".

Ahogyan cikkünk bevezetőjében is írtuk, ez a fesztivál többet hordoz magában, mint egyszerű koncertsorozat. Magyarország példa lehet más népek számára, erőt adhat a gonosz ellen vívott harcban más nemzeteknek is, és reményt jelenthet mindannyiunknak abban, hogy Európa más országaiban is vannak még hősöket tisztelő, hagyományokat ápoló, egészséges nemzeti gondolkodást tápláló hazafiak. És ezeknek a harcosoknak szükségük van egymásra!

A fesztivál honlapja:
http://festivalboreal.info/

A fesztivál Facebook-oldala:
https://www.facebook.com/FestivalBoreal.hu

Forrás: Szent Korona Rádió

Összes ajánlás (0)

0 az 5 csillagból

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0 / 1000 Karakter korlátozás
A szöveg legyen 5-1000 karakter között
szabályok és használati feltételek.
  • Nincsenek hozzászólások

TudásTár

A Magyar TudásTár a világhálón. Egy helyen, magyarhonban, magyar környezetben.

Tudatfeltáró és -bővítő előadások mozgókép formában magyarságunk múltjáról, jelenéről és lehetséges jövőjéről. A MAG, a tudás népe lelki tápláléka az, amit többek közt neves előadóinktól fogadhatunk: Szántai Lajos, Pap Gábor, Molnár V. József, Varga Tibor, Born Gergely, Grandpierre Attila, Paksi Zoltán és sokan mások. Minden előadás letölthető és böngészőben megnézhető.
Honlapunkon tárolt előadásainkkal elsősorban azon honfitársainkat szeretnénk elérni, akik bármily okból nem tudnak személyesen meglátogatni egy előadást. Gondolunk itt a Föld számos országába kikerült testvéreinkre, és a Kárpát-medence szórványban élő magyarjaira, akik a beolvadás, beolvasztás ellen küzdenek nap mint nap.

HangTár

 A Magyar Táltos Honlap elérhetővé teszi számos előadás hanganyagát hordozható hanglejátszóra felmásolható formában.Elérhető az előadók listája, vagy rendezvényenként: Kurultaj, Magyarok Országos Gyűlése, Szent Korona Konferencia, Magyar Sziget és sok más...

- Lejátszáshoz kattintson bal egérgombbal a "Letöltés/Lejátszás"-ra. Ha nem indulna el magától a hanganyag, azesetben a megnyíló ablakban kattintson a megnyitás sorra, és az alapértelmezett mp3 lejátszója máris elindul.
- Letöltéshez kattintson jobb egérgombbal a "Letöltés/Lejátszásra"-re és mentse el a számítógépe kívánt könyvtárába.

HírTár

 A HírTár ismeretterjesztő mozgóképeivel hiánypótló szolgáltatást szeretnénk nyújtani, lásd a rövid áttekintést:
- Kubínyi Tamás "Agora" című, megszüntetett műsora a DunaTV II-es csatornán 2007-ben. Ugyancsak Kubínyi Tamás betiltott "Közügyeink" című műsora
- A Magyarok Szövetsége által 2008-as Kurultaj és a 2009-13-as Magyarok Országos Gyűlése rendezvénysorozat előadásainak kép- és hangfelvétele szintén csak nálunk érhető el
- Őstitkaink sorozat összes része Grandpierre Attillával, míg meg nem szüntették
- A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által szervezett Magyar Sziget DVD DivX avi formátumban és a Magyar Sziget rendezvény előadásai 2013-ig
- A Szent Korona Országáért Alapítvány szervezte Szent Korona Konferencia előadásainak mozgókép- és hangfelvételei
- A Székely Sziget rendezvény előadásainak mozgókép- és hangfelvételei

VersTár

 A VersTár számos verset és dalszöveget tartalmaz barátaink és testvéreink tollából.

Bárki küldhet be verseket a kapcsolat részlegben megadott elérhetőségen.

 

ZeneTár

 A ZeneTár magyar zenei felvételeket rejt az alábbi zenekaroktól.

A tartalom bővül, csak néha kicsit visszafogottan, mivel csak olyan dalokat tehetünk közzé, melyekre kimondottan engedélyt kaptunk a jogtulajdonostól. Várjuk a zenekarok jelentkezését, akik maguktól kérik és hozzájárulnak nemzeti zenéjük közzétételéhez.

 

Támogatás

 

Vagy átutalással:
OTP, DiBa

Hozzászólások

A 3.6.1-es kiadással egy sértetlenség vizsgáló motort épített be a fejlesztő csapat a hivatalos tele...
LittleSnitch v3.6.1 honosítással együtt letölthető.
Friss hír:
1. Threema-Audit lezárva. A fent említett Threema fejlesztői harmadik féllel, a svájci c...

Naplóbejegyzések

Jézus Krisztus Imaköre -2016.01.09.-
Jézus Krisztus Imaköre
Rate this blog entry:
Újévi üzenet
E.V.O.
Rate this blog entry:
Felrázlak benneteket, mert itt az ideje felébrednetek
E.V.O.
Rate this blog entry:

Jelenleg 45 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Hirdesse honlapunkat!
Hirdetés:
Álmos Király Televízió 1
Munkanapokon 19:00-21:00 óráig
Álmos Király Televízió 2
Archívum
Magyar Táltos Honlap. Egy az Isten. Ébredj Magyar!
A független és eredeti TudásTár
Minden jog fenntartva © 2007-2014
Magyar Táltos Honlap