Támogatás

Támogatás

Az alábbi sorokban ismertetjük kedves látogatóinkkal és tagjainkkal, miképp tudják támogatni a Magyar Táltos Honlap további munkáját, fennmaradását.

Mivel a honlapunk kizárólag önerőből és adományokból tartja fenn magát, így számunkra életfontosságú, hogy anyagi támogatást kapjunk Önöktől. Ahogy a híreinkben folyamatosan beszámoltunk anyagi helyzetünkről, felhívtuk a látogatóinkat a megsegítésünkre, és hála Önöknek a létező legjobb lehetőséggel élve biztosítottuk honlapunk újraélesztését. Az adományok nagyrészéből vásároltunk egy saját kiszolgálót (szervert), melyen tároljuk a honlapot és az egész tartalmát. Más lépés nem lett volna jövőbenéző, hisz bárhol tároljuk tk. a TudásTár és a HírTár előadásait, mozgóképeit, a mai haldokló rend(etlen)szer nemkívánatosnak tartja kezdeményezésünket és megpróbálná megakadályozni a terjesztését, kiáramlását. E kiszolgáló havi költségekkel jár, melyet csakis adományokól tudunk fenntartani. Így kérjük Önöket, ha fontosnak tartják a Magyar Táltos Honlap tevékenységét, célját, akkor lehetőségük szerint támogassanak minket.

Magyarországi támogatási lehetőség:

 

Kedvezményezett: Marosics Jánosné
Közlemény mező: Magyar Táltos Honlap (FONTOS)
OTP számlaszám: 11773315-00309103
 

Külföldi, de magyarországi támogatóink is közvetlen utalhatnak ill. befizethetnek a németországi valutaszámlánkra (bármely pénznem):

Számlabirtokos neve: Marosics Tamás
BIC (SWIFT) INGDDEFF
IBAN DE76500105170082193717
Közlemény mező: Magyar Táltos Honlap (FONTOS)

illetve PayPal-on:
Számlabirtokos neve: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (vagy címlpaon jobboldalt a PayPal ikonra kattintva)
Magyar nyelvű leírás a PayPal-os számlalétrehozástól az adományozásig elkészült! (2009.01.22.) Forrás Adobe Acrobat PDF formátum:  Letöltés


 Ha bármi kérdésük  akadna, szivesen állunk rendelkezésükre.

Áldás Békesség!

A Magyar Táltos Honlap TestVérei nevében:
Marosics Tamás

Egy Az Isten. Ébredj Magyar!
Magyar Táltos Honlap
http://www.magyartaltos.info

.

Összes ajánlás (0)

0 az 5 csillagból

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0 / 1000 Karakter korlátozás
A szöveg legyen 5-1000 karakter között
szabályok és használati feltételek.

E véleménycsere résztvevői

  • Vendég - Éliás Éva

    Készséggel támogatnám a Hub müködését, de orcapirulva vallom be, nem tudom hogyan müködik a PayPal. Sárga csekken meg nem szivesen küldeném. Ha egyéb megoldás lenne kérem segitségüket ehhez. Hejja testvéreim,hiányoztok!

    0 Rövid URL:
  • Készítettünk egy leírást a PayPal rendszerről, melyben képek kíséretében végigvezetjük az adományozni kívánó testvéreinket minden egyes lépésen. Még a mai nap folyamán kiadjuk Adobe PDF formátumban és készítünk hozzá egy honlapra kitehető változatot is, mely innen is elérhető lesz. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat!

    0 Rövid URL:

TudásTár

A Magyar TudásTár a világhálón. Egy helyen, magyarhonban, magyar környezetben.

Tudatfeltáró és -bővítő előadások mozgókép formában magyarságunk múltjáról, jelenéről és lehetséges jövőjéről. A MAG, a tudás népe lelki tápláléka az, amit többek közt neves előadóinktól fogadhatunk: Szántai Lajos, Pap Gábor, Molnár V. József, Varga Tibor, Born Gergely, Grandpierre Attila, Paksi Zoltán és sokan mások. Minden előadás letölthető és böngészőben megnézhető.
Honlapunkon tárolt előadásainkkal elsősorban azon honfitársainkat szeretnénk elérni, akik bármily okból nem tudnak személyesen meglátogatni egy előadást. Gondolunk itt a Föld számos országába kikerült testvéreinkre, és a Kárpát-medence szórványban élő magyarjaira, akik a beolvadás, beolvasztás ellen küzdenek nap mint nap.

HangTár

 A Magyar Táltos Honlap elérhetővé teszi számos előadás hanganyagát hordozható hanglejátszóra felmásolható formában.Elérhető az előadók listája, vagy rendezvényenként: Kurultaj, Magyarok Országos Gyűlése, Szent Korona Konferencia, Magyar Sziget és sok más...

- Lejátszáshoz kattintson bal egérgombbal a "Letöltés/Lejátszás"-ra. Ha nem indulna el magától a hanganyag, azesetben a megnyíló ablakban kattintson a megnyitás sorra, és az alapértelmezett mp3 lejátszója máris elindul.
- Letöltéshez kattintson jobb egérgombbal a "Letöltés/Lejátszásra"-re és mentse el a számítógépe kívánt könyvtárába.

HírTár

 A HírTár ismeretterjesztő mozgóképeivel hiánypótló szolgáltatást szeretnénk nyújtani, lásd a rövid áttekintést:
- Kubínyi Tamás "Agora" című, megszüntetett műsora a DunaTV II-es csatornán 2007-ben. Ugyancsak Kubínyi Tamás betiltott "Közügyeink" című műsora
- A Magyarok Szövetsége által 2008-as Kurultaj és a 2009-13-as Magyarok Országos Gyűlése rendezvénysorozat előadásainak kép- és hangfelvétele szintén csak nálunk érhető el
- Őstitkaink sorozat összes része Grandpierre Attillával, míg meg nem szüntették
- A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által szervezett Magyar Sziget DVD DivX avi formátumban és a Magyar Sziget rendezvény előadásai 2013-ig
- A Szent Korona Országáért Alapítvány szervezte Szent Korona Konferencia előadásainak mozgókép- és hangfelvételei
- A Székely Sziget rendezvény előadásainak mozgókép- és hangfelvételei

VersTár

 A VersTár számos verset és dalszöveget tartalmaz barátaink és testvéreink tollából.

Bárki küldhet be verseket a kapcsolat részlegben megadott elérhetőségen.

 

ZeneTár

 A ZeneTár magyar zenei felvételeket rejt az alábbi zenekaroktól.

A tartalom bővül, csak néha kicsit visszafogottan, mivel csak olyan dalokat tehetünk közzé, melyekre kimondottan engedélyt kaptunk a jogtulajdonostól. Várjuk a zenekarok jelentkezését, akik maguktól kérik és hozzájárulnak nemzeti zenéjük közzétételéhez.

 

Támogatás

 

Vagy átutalással:
OTP, DiBa

Hozzászólások

A 3.6.1-es kiadással egy sértetlenség vizsgáló motort épített be a fejlesztő csapat a hivatalos tele...
LittleSnitch v3.6.1 honosítással együtt letölthető.
Friss hír:
1. Threema-Audit lezárva. A fent említett Threema fejlesztői harmadik féllel, a svájci c...

Naplóbejegyzések

Jézus Krisztus Imaköre -2016.01.09.-
Jézus Krisztus Imaköre
Rate this blog entry:
Újévi üzenet
E.V.O.
Rate this blog entry:
Felrázlak benneteket, mert itt az ideje felébrednetek
E.V.O.
Rate this blog entry:

Jelenleg 32 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Hirdesse honlapunkat!
Hirdetés:
Álmos Király Televízió 1
Munkanapokon 19:00-21:00 óráig
Álmos Király Televízió 2
Archívum
Magyar Táltos Honlap. Egy az Isten. Ébredj Magyar!
A független és eredeti TudásTár
Minden jog fenntartva © 2007-2014
Magyar Táltos Honlap