Segítő

Támogatás PayPal rendszeren keresztül

Magyar Táltos Honlap támogatása PayPal rendszeren


Magyar Táltos Honlap – PayPal leírás képekkel (a PDF kiadás HTML változata)

( Hogyan támogatható PayPalon a Magyar Táltos Honlap? / Támogatás főoldal)
.

A Paypal egy internetes bankszámla, ami teljesen ingyenes, csak fizetéskor vonnak le egy kisebb összeget. Napjainkban már nem csak nemzetközileg egy elfogadott fizetési rendszer, hanem Magyarországon is egyre több helyen elfogadják. Itt nem kap az ember számlaszámot, mint egy hagyományos banknál, hanem a bejegyzéskor megadott géplevél cím lesz az "Account ID"-je, vagyis a számlaszáma. Ha PayPal-al szeretne fizetni az egyik honlapon, azesetben a géplevél címét és a jelszavát kell megadnia a fizetés első lépéseként. Figyelem, a PayPal SSL titkosított oldalán kívál soha senkinek, se telefonon, se géplevélben se sehol másutt ne adja ki a jelszavát! Az SSL felismerése: https://www.paypal.com a címsorban.

image001

 

Alább lépésről-lépésre végigvezetjük Önt a PayPal bankszámla létrehozásán. Sőt, azon túl

bemutajuk, hogyan lehet adományt átutalni a Magyar Táltos Honlap részére.

Tartalomjegyzék:

1. oldal: Bevezetés

2. oldal: PayPal számla létrehozása

3. oldal: Személyes adatok megadása

4. oldal: Saját fiókom kezdőlapja

5. oldal: Legelső tennivalók

5. oldal: Géplevél cím visszaigazolása

6. oldal: Bankfiók visszaigazolása

7. oldal: Adomány küldése bejelentkezve a PayPal honlapra

8. oldal: Adomány küldése a Magyar Táltos Honlapon keresztül

9. oldal: Köszönetnyílvánítás

.

.

.

1. lépés – Számlaválasztás

Nyissa meg böngészőjében a https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=_registration-run oldalt és kattintson a „Sign Up Today” gombra.

image004

kép 6

Válasszuk a „Personal” négyszögben lévő „get Started” gombot.

.

.

.

2. lépés - Személyes adatok megadása

Töltsük ki személyen adatainkkal az alábbi mezőket. Jelszavunk legalább 8 karakterből álljon saját biztonságunk érdekében. Utána katt az „Agree és Create Account” gombra.

Kép 8

 

.

.

.

3. lépés – A PayPal felhasználói felülete

Máris a PayPal felhasználói felülete köszönti Önt.

image010

Ha mindent jól csinált, akkor sikeresen megnyitott egy Paypal számlát, melyről a Paypal egy értesítő géplevelet is fog Önnek küldeni.

.

.

.

4. lépés - Legelső tennivalók – Géplevél cím visszaigazolása

Ellenőrizze a bejegyzéskor megadott géplevél fiókot, nyissa meg a PayPal levelét, és kattintson a benne lévő érvényesítő hivatkozásra.

Ha megkapta az értesítő géplevelet, menjen a http://www.paypal.com oldalra és a "Member Log In" részbe írja be a géplevél címet (Account ID) és a jelszavát, végül kattintson a „Log In” feliratú gombra.

kép 12

image014

.

.

.

5. lépés - Legelső tennivalónk – Bankszámla visszaigazolása

Az Ön hagyományos bankszámlájának vagy pénzkártyájának megadása fizető eszközként. A PayPal ezen keresztül bonyolítja le a pénzforgalmat fizetés illetve fogadás esetén.

kép 16

.

.

.

6. lépés - Adomány küldése bejelentkezve a PayPal honlapra

A PayPal-os adományozásra két lehetősége van. Az egyik bejelentkezve a aPayPal honlapján történik, a másik a Magyar Táltos Honlap oldalán keresztül. Lássuk az elsőt.

Lépjen a „Send Money” fülre, mely a pénz küldését kezeli. A „To (E-Mail)” mezőbe a fogadó félt írhatja be, ezesetben a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címünket. Ezt a későbbiekben majd megváltoztatjuk, addigis ez érvényes.

Az „Amount” mezőbe adja meg az átutalni való összeget és mellette a pénz nemét (Forint, Euró, US Dollár stb.) A „Continue” gombbal léphet tovább.

kép 18

.

.

.

7. lépés - Adomány küldése a Magyar Táltos Honlapon keresztül

Ha a honlapunkon keresztül kíván adományt eljutattni számunkra, azesetben kattintson a jobbszélen látható „Támogatás” képre, mely megnyit egy biztonságos csatornát a PayPal honlapra. Ezt a böngésző címsorában leellenőrizheti (SSL: https)

kép 20

.

S már ezt látja a megnyíló ablakban. Beírhatja az adomány összegét és nefelejtse a „Log In To PayPal” mező kitöltését, mellyel egyben belép a PayPal honlapra és visszaigazolja a saját fiókjának a valódiságát.

.

kép 22

.

.

.

8. Köszönetnyílvánítás

Köszönjük készségét honlapunk támogatására. Ahogy ismertettük, honlapunk ún. Nonprofit válallkozás, melyet magán személyek indítottak útjára 2004-ben. Fenntartása kezdetekben kizárólag önerőből történt, de ahogy nőtt a látogatók száma, nőtt az igények száma, mellyel igyekszünk ma is lépést tartani. Önerőből számunkra már lehetetlen fentartani és üzemeltetni a honlapot, mert a folyó költségek túlszárnyalják lehetőségeinket.

Erről folyamatosan beszámoltunk honlapunk „Hírek” részlegében is és a „Támogatás” oldalon is: http://www.magyartaltos.info/index.php/mi-magunrol/tamogatas-adomany

Ha az adomány küldése során minden sikeresen lezajlott, akkor Ön is és mi is kapunk a PayPal-tól egy értesítő géplevelet a folyamatról. Minden beérkezett adományról visszaigazolást küldünk.

.

Reméljük segíteni tudtunk Önnek a PayPal rendszerének leírásával és már nincs akadálya, hogy ezt az utat is akadálymentessé tegyük megsegítőink számára.

.

Maradunk tisztelettel és köszönettel

Áldás Békesség!

.

Magyar Táltos Honlap

Egy az Isten. Ébredj Magyar!

http://www.magyartaltos.info

.

.

.

Készítette: Marosics Tamás – This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

Kérdéseket, ötleteket, helyesbítéseket a fenti címre tessenek beküldeni.

.

Összes ajánlás (0)

0 az 5 csillagból

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0 / 1000 Karakter korlátozás
A szöveg legyen 5-1000 karakter között
szabályok és használati feltételek.
  • Nincsenek hozzászólások

TudásTár

A Magyar TudásTár a világhálón. Egy helyen, magyarhonban, magyar környezetben.

Tudatfeltáró és -bővítő előadások mozgókép formában magyarságunk múltjáról, jelenéről és lehetséges jövőjéről. A MAG, a tudás népe lelki tápláléka az, amit többek közt neves előadóinktól fogadhatunk: Szántai Lajos, Pap Gábor, Molnár V. József, Varga Tibor, Born Gergely, Grandpierre Attila, Paksi Zoltán és sokan mások. Minden előadás letölthető és böngészőben megnézhető.
Honlapunkon tárolt előadásainkkal elsősorban azon honfitársainkat szeretnénk elérni, akik bármily okból nem tudnak személyesen meglátogatni egy előadást. Gondolunk itt a Föld számos országába kikerült testvéreinkre, és a Kárpát-medence szórványban élő magyarjaira, akik a beolvadás, beolvasztás ellen küzdenek nap mint nap.

HangTár

 A Magyar Táltos Honlap elérhetővé teszi számos előadás hanganyagát hordozható hanglejátszóra felmásolható formában.Elérhető az előadók listája, vagy rendezvényenként: Kurultaj, Magyarok Országos Gyűlése, Szent Korona Konferencia, Magyar Sziget és sok más...

- Lejátszáshoz kattintson bal egérgombbal a "Letöltés/Lejátszás"-ra. Ha nem indulna el magától a hanganyag, azesetben a megnyíló ablakban kattintson a megnyitás sorra, és az alapértelmezett mp3 lejátszója máris elindul.
- Letöltéshez kattintson jobb egérgombbal a "Letöltés/Lejátszásra"-re és mentse el a számítógépe kívánt könyvtárába.

HírTár

 A HírTár ismeretterjesztő mozgóképeivel hiánypótló szolgáltatást szeretnénk nyújtani, lásd a rövid áttekintést:
- Kubínyi Tamás "Agora" című, megszüntetett műsora a DunaTV II-es csatornán 2007-ben. Ugyancsak Kubínyi Tamás betiltott "Közügyeink" című műsora
- A Magyarok Szövetsége által 2008-as Kurultaj és a 2009-13-as Magyarok Országos Gyűlése rendezvénysorozat előadásainak kép- és hangfelvétele szintén csak nálunk érhető el
- Őstitkaink sorozat összes része Grandpierre Attillával, míg meg nem szüntették
- A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által szervezett Magyar Sziget DVD DivX avi formátumban és a Magyar Sziget rendezvény előadásai 2013-ig
- A Szent Korona Országáért Alapítvány szervezte Szent Korona Konferencia előadásainak mozgókép- és hangfelvételei
- A Székely Sziget rendezvény előadásainak mozgókép- és hangfelvételei

VersTár

 A VersTár számos verset és dalszöveget tartalmaz barátaink és testvéreink tollából.

Bárki küldhet be verseket a kapcsolat részlegben megadott elérhetőségen.

 

ZeneTár

 A ZeneTár magyar zenei felvételeket rejt az alábbi zenekaroktól.

A tartalom bővül, csak néha kicsit visszafogottan, mivel csak olyan dalokat tehetünk közzé, melyekre kimondottan engedélyt kaptunk a jogtulajdonostól. Várjuk a zenekarok jelentkezését, akik maguktól kérik és hozzájárulnak nemzeti zenéjük közzétételéhez.

 

Támogatás

 

Vagy átutalással:
OTP, DiBa

Hozzászólások

A 3.6.1-es kiadással egy sértetlenség vizsgáló motort épített be a fejlesztő csapat a hivatalos tele...
LittleSnitch v3.6.1 honosítással együtt letölthető.
Friss hír:
1. Threema-Audit lezárva. A fent említett Threema fejlesztői harmadik féllel, a svájci c...

Naplóbejegyzések

Jézus Krisztus Imaköre -2016.01.09.-
Jézus Krisztus Imaköre
Rate this blog entry:
Újévi üzenet
E.V.O.
Rate this blog entry:
Felrázlak benneteket, mert itt az ideje felébrednetek
E.V.O.
Rate this blog entry:

Jelenleg 105 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Hirdesse honlapunkat!
Hirdetés:
Álmos Király Televízió 1
Munkanapokon 19:00-21:00 óráig
Álmos Király Televízió 2
Archívum
Magyar Táltos Honlap. Egy az Isten. Ébredj Magyar!
A független és eredeti TudásTár
Minden jog fenntartva © 2007-2014
Magyar Táltos Honlap