Az Én nevemben

ikon-biblia-keresztJézus Krisztus Imakör

2015.02.14.

Rossbrunn, Németország

 

Ima:

Szeretett Atya, teljes szívből köszönjük Neked, hogy áldásoddal kísérsz útjainkon.

Mindig, amikor Tereád összpontosítunk, még közelebb vagyunk Tehozzád, Atya.

Igen, köszönet illet azért is, hogy szívünkbe helyezed a reményét annak, hogy még közelebb juthatunk Hozzád. Hogy egy napon majd minden cselekedetünkkel, minden szavunkkal, minden döntésünkkel és minden gondolatunkkal Téged fejezünk ki, Atya.

Tudjuk, hogy ez nagy célkitűzés ezen a Földön. És mégse lehetetlen, ha lángra lobbant a szívünk Teérted és mi egyre jobban megnyílunk Teelőtted.

Akkor is, ha ez nyitás Előtted és a Te beviteled az életünkbe több-kevésbé felforgathat minket, mivel egyikünk lelke sem teljesen ép, vannak bennünk sértések, melyek a szereteted előtti nyitással újra előjönnek, melyek nem mindig kellemesek.

De ha tovább haladunk az úton, és befogadunk az életünkbe Téged, a szeretetedet, az üdvösségedet, akkor meggyógyulhatnak bennünk a sértettségek és a kihívások.

Szeretett Atya, először gyűltünk össze ezévben ebben a körben, és mindegyikőnk tett fogadalmat erre az évre, melyet kérlek támogass erőddel és áldásoddal.

 

Atya, tudjuk, hogy szüntelen velünk vagy  áldásoddal, szereteteddel, támogatásoddal és üdvösségeddel. De úgy tartod, hogy megvárod, míg mi fordulunk Tehozzád kérésünkkel. Kérünk Téged, ajándékozz meg bennünket az áldásoddal.

Atya, szándékunk, hogy a nap történéseit és mindazt, amit tervbe vettünk, azt Teveled cselekedjük.

Egy gondolat Tehozzád, és Te máris nálunk teremsz, hisz a szívünkben lakozol. Nem kell valahonnan a külvilágból eljönnöd hozzánk, már itt vagy mibennünk. Elég ha bensőnkbe szállunk egy gondolattal, Tehozzád, a szívünkbe, ami átjáró kapú a Te szeretetedhez.

 

Igen, Atya, már reggel óta, nem, már az egész héten a Te kezedbe adtam ezt a napot, ezt a délutánt. Szeretett Atyánk Jézus Krisztusban köszönöm, hogy itt vagy és itt voltál, és hogy kísértél engem e héten az előkészületeknél áldásoddal, szereteteddel és az angyalaiddal együtt.

És most is eljöttél hozzánk lelkek kíséretében, akik reánk tekintenek és akik számára reményt jelentünk. Mivel még földhöz kötöttek, nem képesek érzékelni az angyalaidat és a fényes szellemlényeket. Viszont mi, akik előkészítjük és előkészítettük szívünket Teneked, mi láthatók vagyunk számukra. És reményt meríthetnek, ha látják, hogy szólunk Hozzád és Te válaszolsz nekünk. Ez fényt jelent számukra. És abban a pillanatban, amikor fényt látnak, megláthatják a fényes szellemlényeket is, akik aztán vezetni tudják őket. Köszönöm Atya, hogy a védelmeddel is ellátsz minket.

 

Köszönet illet Téged az életünkért, amivel megajándékoztál minket, amit előkészítesz. Ámen.

 

 

 

 

Isteni kinyilatkozás:

 

 

Szeretett gyermekeim, fiaim és leányaim, igen, valóban, Én hívtam életre ezt a kört. Már jó ideje előkészítettem, hogy összegyűlhessetek ma itt az Én nevemben.

 

Szívetekbe tekintek és látom a szereteteket. Látom, hogy az Én tiszteletemre jöttök össze. És mondom nektek, nagy az örömöm minden gyermekem felett, aki Nekem ajándékozza a szeretetét és aki megnyitja Előttem a szívét. Mert semmit sem kívánok jobban, mint hogy a gyermekeimnél legyek, hogy jelen legyek a tudatukban egész nap, igen az egész életükben.

 

Szeretett gyermekek, vegyétek tudomásul, hogy valóban köztetek vagyok. Soha sem vagyok elválasztva tőletek, és ti sem vagytok elválasztva Tőlem soha sem. Hogy ez tudatosuljon bennetek, meg kell hogy nyissátok szívetek kapuját és be kell lépnetek rajta. És meglátjátok, várlak benneteket a bensőtökben szeretetemmel, mely leereszkedik rátok.

Felétek irányul a szeretetem, de azon felebarátaitokhoz is, akik nem ismernek Engem, mert tudjátok, számtalan sok gyermekem van, aki a sötétben jár. És minden gyermek, amely kifejleszti magában a szeretetet, nem is tud másképp, mint hogy tovább adja az Én szeretetemet, mert az isteni szeretet szerte áramlik végtelen. Így ti is tovább akarjátok majd adni, mert nem is tudtok másképp tenni.

 

És mondom nektek, mindent amit tovább adtok, amit Tőlem kaptatok –a szeretetemet, a fényt, ami ugyanakkor a szavam is, a békémet és az áldásomat és a gyógyerőmet is-, az oly magas mértékben áramlik vissza hozzátok, amit ma még fel sem tudtok fogni.

 

Így kérlek benneteket, engedjetek be a szívetekbe minden pillanatban és áldás kísér utatokon.

 

Így most is köztetek vagyok és ha beszélgetni akartok, figyelemmel kísérem beszélgetéseteket.

Intéztem egy kérést körötökhöz, hogy gondoljatok a Földhöz kötött lelkekre is és áldjátok őket az Én nevemben, így erről is beszéljetek. Ez egy kérés, senkit sem erőltetek semmire, ezt tudjátok. Tisztelem a szabad akaratotokat.

 

Szeretteim, menjetek a délutáni órákba és hozzátok el Nekem, ami foglalkoztatja szíveteket. Meséljétek el Nekem, mindegyikőtöket meghallgatom. Ha nem is teljesednek be azonnal az imáitok, a kívánságaitok, ennek az egyik oka az, hogy megmérettetésre kerül a türelmetek, a kitartásotok, az elfogadási készségetek és az alázatosságotok, mégpedig oly mértékben, ahogy az nektek jó. Ahogy az jó a lelketeknek, lelketek fejlődésének.

 

Áldásom rátok és maradjatok Énbennem.

 

Ámen.

Vélemény, hozzászólás?