Honlapunk helyzetének ismertetése

Hejja TestVérek!
magyartaltoshubTámogató olvasóinknak köszönhetően 2007 óta él a Magyar Táltos Honlap, a világháló egyetlen magyar gyökerű és tulajdonú TudásTára. 7 évig sikerült anyagilag fenntartani honlapunkat, most a 8. évben minket is elér a tőlünk idegen szellemiség hideg lehellete. Veszélyben van a létünk.
A „kiválasztottnak véltek” irányítása alatt lévő YouTube mozgókép megosztó honlap megkeseríti sorsunkat, pontosabban azok az egyének, akik tőlünk (de nem csak tőlünk, hanem a velünk testvér minőségben együttműködő honlapoktól is)  engedély és gerinc nélkül átmásolják a felvételeinket legtöbbször a forrásra való hivatkozás nélkül. Így a bennünket nem ismerő magyar ember, aki a világhálón magyar előadások után keresgél, legelső találatként a zsidó portálokon tárolt másolatokat  kapja szem elé. Mindegyik nagyobb keresőgép (Google, Yahoo stb.) legelső találatként a fizetett hírdetéseket jeleníti meg, ezeket követik azok a keresőbarát honlapok, akikkel a cég együtt dolgozik (esetünkben a YouTube stb.). Aztán valahol ezek után látható honlapunk a találatok közt, ha nem szűrnek ki bennünket teljesen.

Mind a Google, mind a Facebook a fennt említett lélekcsalád irányítását élvezi, egymást támogatva fennt hajóznak a világ mocskos tengerén. Aki mélyebbre tekint tudja, hogy ki áll pl. az NSA mögött, kinek az érdekeit képviseli. Igen, elértünk az összeeskűvéshez, ami nem elmélet, soha sem volt az annak, aki nem vette be a médiabirodalom félrevezetését, gúnyolódását. Évek óta magyarázzuk, emberek, titkosítsátok magán adataitokat számítógépeiteken, használjatok titkosítást a levelezéshez, csevegéshez a világhálón. Aki nem tanult az Echelonból, az az NSA jelenlegi bőrtelenítéséből sem fog tanulni, mert érdektelen vagy lusta. Aki hisz a politikában, ugyanúgy taníthatatlan, mert nem az egyén szellemi szabadságát tanítja Istenben, hanem a bezártságot, a határt, amit bár szabadságnak neveznek, de pont az ellentétje annak: a lélek bebörtönzése, erejének leszippantása.
A piramis tetején nem a mi királyunk trónol, nem a mi népünk veszi őt körbe. Ránk a szolgasors vár. Ezt akarjuk? Ha igen, alkalmazkodjunk, vegyük fel a szájkosarat, ne törödjünk bensőnkkel, ne kutakodjunk magyarságunk lelkülete és felvállalt feladata után. Munka után dőljünk hátra, cigi, sör, édesség és nézzük csak a tévét. Nézzétek!
Nézzétek, míg olyan mélyen fetrengtek lelkileg, hogy kiáltotok a fényért, de már a gyertya fénye is bántja szemeteket. Mi lesz akkor, ha a test meghal és a lélek azon kérdést kapja: Mi jót tettél a Földön a beléd született tulajdonságokkal? Hány léleknek segítettél önzetlenül földi útján?

Nem először, most is elbeszélgettünk azon, hogy folytassuk-e. Ha feladjuk, számtalan eddig munkával telt óra szabadul fel, amit a honlappal foglalkoztunk (írások, utazás előadásokra, utómunka a felvételekkel, közzététel, a honlap és az op-rendszer karbantartása stb.). Többszázezer Forint szabadul fel, amit a honlapra költöttünk (mélyebb karbantartás, frissítés, beépülő modulok beszerzése, merevlemezek, alkatrészek vásárlása, utazási költségek, a felvételekhez szükséges technika beszerzése). Végre mi is hátra dőlhetnénk munka után, sör és csoki mellett nézhetnénk a jeruzsálemi híreket.

Mindig ahhoz kötöttük a mi 10%-unk járulékát nemzetünk érdekében, hogy az olvasóink legalább a honlapunk alapdíját állják, mi állunk minden más költséget, ami ezt jóval felülmúlja. Elmúlt hét év. Elkezdődött a nyolcadik, az eddig legnehezebb indulással. Ami eddig bevált, most úgy tűnik, nem válik be, tehát újra kell gondolnunk, mit tegyünk.

Tehát hogyan tovább?

Kénytelenek vagyunk bevezetni egy olyan tagsági rendszert, ami megajándékozza azt, aki szintén ad, de nem zárja ki teljesen magából azt, aki csak elvesz. Aki adományával hozzájárul honlapunk fennmaradásához, az bizonyos jogokat élvez ezután. Honlapunk szervezői az alábbi kezdő rendszerben egyeztek meg:

Tagsági díjtábla

Mindez honlapunk tartalmának teljes újjászervezését igényli, emiatt elnézésüket kérjük, ha nem minden működik megfelelően. A jóideje nem használt bejegyzéseket töröltük rendszerünkből. Aki adományozott nekünk a 2014-es évi díjra, őt megkérem jelentkezzen nálunk géplevélben, hogy élesítsük a számára kijelölt hozzáférési jogokat az előadásokhoz. Ehhez szükségünk lesz egy élő bejegyzésre honlapunkon, és egy visszaigazolásra, hogy ő az adományozó (pl. név, OTP számlaszám, melyről jött az átutalás).

2014. február 12-ig a 214.630,-Ft-ból csupán 84.000,-Forintot tudtunk begyűjteni. Hogy ne kapcsolják ki teljesen a kiszolgálónkat, felvett hitelből fizettük ki a maradékot. A fennálló 130.630,-Forint adósságunkat a fentebbi ábra bevételeiből szeretnénk törleszteni. Ha ez nem válik be, és 2014. december elejére nem gyűlik össze ismét az évi díj, kénytelenek leszünk bezárni honlapunk tárát. Ez a helyzet feketén-fehéren.

Nincsen reklám bevételünk, nincs cég, alapítvány, szervezet, nincs semmi hasonló, aminek vagy akinek anyagi támogatását élveznénk. Csak Önök, az olvasóink vannak. Köszönjük, hogy e módon szolgálhattunk, illetve még szolgálhatunk.

Magyar Táltos Honlap

Vélemény, hozzászólás?