Belső szolgaság

Isteni Akadémia, Párbeszéd, 1. lecke, 2020. március 25-én.

 

 

És ha őszinte szívvel fordulnak Hozzám az emberek, hogy megtanulják a megértést, akkor segíteni fogok mindazoknak, akik részt akarnak venni ebben a világra terjedő oktatásban, az Isteni Akadémián. Minél őszintébbek a szívekből eredő kérdések, annál inkább választ fognak kapni ezen az úton. Ezzel a világra kiterjedő oktatásom felkarolja majd mindazokat, akik igazságosak a szívükben!

 

Akkor a legtöbbet feltett és leginkább foglalkoztató kérdéssel kezdem:

 

Az ember mondja: «Szabad vagyok! Nem engedem lekötni magam, és emiatt nem értem a belső szolgaságot! Atyám, mit értesz ez alatt? Meg akarom érteni, akarom, hogy segítsen benne ez az üzenet és ez az adott szó, lelkem vágyódik a Te szavadra, had igyak a Te tiszta forrásaidból!»

 

Tudjátok hát, gyermekeim, ti akik az idő örvényében útmutatás után kerestek és kérdeztek, adasson hát és megadatok nektek. Tanítani foglak titeket, ki foglak vezetni titeket a könnyek völgyéből és a fájdalom útjából. Mindenki, aki részt vesz ezen oktatásban és megvalósítja, egyre jobban bevezetést nyer fényem által az igazságba. A világ és minden világi el fog süllyedni. Egyre inkább megszületik bennetek és körülöttetek a béke és a szeretet időszaka, mert fényhordozókká, béketeremtőkké és szeretetküldötté fejlődtök.

 

Így iskoláztatásunk a szolgaság legtöbbször feltett kérdésével kezdődik. Eközben minden ember a saját válaszára fog lelni önmagában. Tudjátok, védőszellemeitek éppen erősítést kaptak a mennyekből. Higgyetek Bennem, Istenetekben, higgyetek Szavamban és útmutatásomban és csodák sorát élitek meg! Nem is annyira bonyolult, mindig ugyanazok a minták ismétlődnek, ugyanazok a beadások. Mint amit számítógépeteknél ismertek: Amit törölni akartok, azt előbb ki kell választani, megjelölni és utána lehet törölni. Így szükséges megtanulnotok jobban felfogni és megérteni önmagatokat. Ezért kérdezem ezen sorok olvasóit:

 

T milyen szolgaságban, milyen függőségben állsz? Mit tennél szívesen? És miért nem teszed?

Ezen oktatásban már nem az emberi kívánságokról van szó, a birtokolni akarásról és a valakinek lenni akarásról. A lélekről van szó, a lélekről van szó a szellemben! Így hát tekintsetek és lássatok mélyebben a bensőtökbe! Gyakoroljátok, kívánjátok teljes szívből és aztán újra eljuttok az előérzetetekhez, lelki-szellemi erőtökhöz ezen az úton. Kegyelmem és áldásom már elérte mindazokat, akik rátaláltak erre a honlapra és olvassák az üzeneteimet. Az Atyátok vagyok és beszélek ezen időben, be- és rálátást adok, segítséget mindazoknak, akik jó szándékúak.

 

Isteni Akadémia

„És ha őszinte szívvel fordulnak Hozzám az emberek, hogy megtanulják a megértést, akkor segíteni fogok mindazoknak, akik részt akarnak venni ebben a világra terjedő oktatásban, az Isteni Akadémián. Minél őszintébbek a szívekből eredő kérdések, annál inkább választ fognak kapni ezen az úton. Ezzel a világra kiterjedő oktatásom felkarolja majd mindazokat, akik igazságosak a szívükben”