Egy kérdés, egy válasz

Hejja testvérek!

 

Egyik nővérünk a következő kérdést tette fel Jézusnak, amire leadjuk a választ is:

 

Jézus Atyám, ami már régóta foglalkoztat: Az a dolog a korona vírus kapcsán. Míg az egyik szógyermeknél ez egy könnyebb influenza, addig másoknál egy veszélyes vírus. Én itt semleges beállítottságú vagyok, mivel fogalmam sincs erről. Bízom a Te védelmedben. Feltudnál-e világosítani kérlek az igazi tényállásról?

 

„A vírus jelen van, de inkább az emberek elképzelésében, mint a valóságban. Az emberek félelme sűríti össze létezéssé, ami aztán kárt okozhat bennük vagy akár meg is ölheti őket. De ti, az Enyéim, rendelkeztek az Én szerettemmel mint védelmi hatalommal bensőtökben, használjátok is! Jó, ha tudják az emberek, hogy a szeretet és az ima az egyedüli mentsvár, mond meg nekik!

 

Ámen“

Amint itt is látjuk, a sötétség ismét beveti az egyik kedvenc eszközét, a félelemkeltést, ami aztán megteremti a saját valóságát az emberek szabad akarata által. Minden ember rendelkezik teremtői erővel. Ezt felhasználhatja jóra, de ugyanúgy rosszra is. Teremtsd meg hát a saját valóságodat, ne másét éld!

 

A félelem, a rettegés olyan energiahalmazt teremt, aminek két lényege van. Az egyik, hogy akit ez a halmaz, mint ködszerű képződmény bekebelez, az rabja annak és erős akarattal kell rendelkeznie, hogy ebből újra kiszabaduljon. Emiatt ne csodálkozzatok, ha valaki ebből a halmazból beszél hozzátok kétségbeesve, hogy meghaltok, ha nem védekeztek ellene a hivatalos intézkedéseket figyelembe véve. Nem tudnak másképp, hisz rabjai ezen halmaznak és látószögük beszűkült. A félelem szabja meg gondolatukat, beszédüket és tettüket. E halmaz bizonyos lények számára élelmet jelent. Ők lecsapolják a megtermelt energiát és feldolgozzák a saját igényletükre.

A másik dolog az, hogy az emberek egy ilyen állapotban (halmazban) igen csak könnyen irányíthatóak. A világ urai sokkal könnyebben létrehozhatnak újabb megszorításokat a háttérben vagy akár nyilvánosan is, mivel az emberek figyelme elkerüli ezt, azok másra összpontosítanak, mégpedig a túlélésre.

Akinek még nem tűnt volna fel, mennyire egy hangon zendülnek azok, akik eddig egymást tépték-harapták: a pártok (megosztók) és azok futtatottjai, kiskirályai, a sajtóvilág (jobbszéltől-balszélig) és a média (altatók).

Aki merészen előáll és szembesíti őket hazugságaikkal, megtévesztéseikkel és bevetett eszközeikkel, azokat falhoz állítják az egész földi hatalmuk bevetésével, nehogy nagyobb körben kitudódjon a cselszövésük.

Ébredj hát ember! Gondolkozz és járasd az eszed!