Saját lábatokra kell állnotok

Szeretett embergyermekeim!

 

Saját lábatokra kell állnotok, ahogy mondjátok.

Valamikor majd nem lesz többé lehetséges számotokra e módon tovább adni szavamat.

Mindenki önmagában tanulja és gyakorolja érzékelni szívében a szavamat. És akkor közvetlen a forrásból tudjátok meg mi a teendő.

Szeretett embergyermekeim, vonuljatok bensőtökbe! Minél tisztább és rendbe tett a szívetek, mindenek előtt mentes világi vágyaktól, annál világosabban és érthetőbben érzékelhetitek az ösztönzéseimet. Ezek lehetnek szavak, gondolatok, ösztönzések vagy akár álmok is.

Most még minden normálisnak tűnik nektek a külsőben. Alkalmazkodtatok az állapotokhoz.

Imádkozzatok e Föld politikusaiért és katonai vezetőiért.

Semmi sincs kőbe vésve. Egyikőtök sem tudja, hogyan fog alakulni pontosan az elkövetkező idő. Imáitokkal sok minden enyhíthető vagy teljességében megváltoztatható.

Kedves gyermekek, ne kételkedjetek és ne is essetek kétségbe, hanem teljes bizalommal menjetek át ezen az időszakon. Adjátok le Nálam minden félelmeteket és kétségeteket és tegyétek őket mind a kereszt alá. Földi ittlétemmel megtapasztaltam, mik is az emberi félelmek, milyen érzést keltenek és hogyan lehet őket feloldozni. Mélyítsétek hiteteket és bizalmatokat, szeretett gyermekeim.

Igen, ez munkát jelent. Mindennapos munkát, amit minden nap neki el kell végeznetek, ha a Hozzám vezető úton akartok maradni. Ez olyan mint az iskolában: Az előző, egyszer elsajátított tananyagra lehet újra és újra építkezni.

Bízzatok Bennem! Örüljetek a Velem tartott kapcsolatnak! Eközben szeretet áramlik, mint a köldökzsinóron keresztül. Nem vagytok egyedül ezen időben. Soha sem lesztek egyedül, mivel Én, a Teremtőtök, nálatok vagyok. Szeretlek benneteket, ahogy szeretem az egész teremtésemet is. De most ezt az utat kell járnotok, mivel letértetek a kijelölt útról. Ezt azért tehettétek meg, mert megadtam nektek a szabad akaratot. Minden útnak megvan a következménye. Ez most egy nyomatékos tanulási tapasztalás és mindazon lények, kik okulnak belőle, együtt fogják alkotni az életet e Földön ezen időszak után.

 

Szeretett embergyermekeim, tartsatok ki. Gyertek Hozzám újra és újra és fogadjátok a szeretetemet, vegyetek erőt és bátorságot Nálam, hogy bizakodva, hittel és bizalommal telve mehessetek ezen időn át. És hogy a titeket körülvevő emberek is láthassák, hogy létezik fény és szeretet, hogy nem kell nekik kétségbe esniük és félelembe zuhanniuk.

Mutassátok meg az embereknek, hogy az anyagi bőségen kívül létezik valami más is, ami végtelenül nagyobb – mégpedig Én, mindennek a Teremtője!

Maradjatok tiszták és békések szívetekben, akkor vagytok az Én eszközeim és hathatok rajtatok keresztül más emberekért, akik tehetetlenül, zavarodottan, haragosan, megfélelmítve tekintenek otthoni bolygótok külső állapotára és körülményeire. Segítsetek ezen embereken. Járjatok el velük szeretetteljesen és együttérzően, és szivárogtassátok beléjük az Evangéliumot újra csak újra. Mindenkibe úgy, ahogyan arra szüksége van és elviseli. Kérlek figyeljetek oda, nehogy túlterheljétek az embereket, nehogy elforduljanak.

 

Szeressetek, embergyermekeim! Szeressétek egymást, mint ahogy Én szeretlek benneteket.

Szeretetem mérhetetlen és az áradata nem merül ki.

Áldásom reátok, szeretett gyermekeim.

Ámen

 

2023.11.26.

 

– Én vagyok az út, Jézus Krisztus. –