Az Én akaratom

ikon-ceruzaIgen, az az akaratom, ami majd beteljesül a Földön, hogy hazahozzam minden gyermekemet minden síkon.

 

Miért tettem lábamat kétezer évvel ezelőtt Jézus Krisztusban a földre, azon gyermekeim uralkodásának főbb területére, akik legmesszebb távolodtak el Tőlem? Mert a fény első feltűnése a legmélyebb sötétségből jön elő. Mert egy inga csak a legmélyebb pont elérése után kezd el újra felfelé lengeni.

 

Azon gyermekem, aki ebben az időben Lucifernek nevezi magát és a saját seregének a vezetője volt, az Én keresztre feszítésemmel érte el a saját mélypontját. S ezzel előkészült a visszatérésre, és hogy rálépjen a keserű megbánással teli, nehézkes hazaútra az Én kegyeletem által és kíséretében. Ez az, amit több gyermekem manapság húsvétként ünnepelnek; anélkül, hogy felfognák az egész történés mélységét.   

De most itt az idő a Földön, mivel megtörténik az újbóli eljövetelem! Ősfényem bevilágít minden történésbe hatalmas erővel. Átjárja fényével a múltat, felkavar elfeledt és elrejtett dolgokat. S ehhez tartozik mindenek előtt a földi utam rejtélye. A rejtélyről fellebben a fátyol és megjeleníti valódi győzelmemet a halál felett isteni fényben. Igen, a Földön is hallatszani fog a mennyei seregek örömujjongása, ami aztán kiterjed teremtésem minden területére. És azon fiaim és leányaim, kik felkészültek és felismerik az igazságot, terjesztik majd a Föld egészén, miáltal elfogadják a valódi örökségüket, ami az isteni hatalom, gyönyörűség, szeretet és irgalom öröksége. Ezt a fényt nem lehet véka alá rejteni és messze a Földön túlra is sugárzik. Földi szavakkal, a titeket régóta megfigyelő csillagtestvérek, szellemlények és minden árnyalat lelkei, melyek körbevesznek benneteket és azon gyermekeim is, akik még a sötétségben tétováznak, egyikük sem kerülheti el, hogy észlelje a terjedő fényt.

Az anyagi és a részben anyagi teremtés hazatérése folyamatban van.

 

De mivel minden élet eredete az Én szellemem, gyermekeim és az anyagi teremtés levetheti és elengedheti néhány ruháját és kabátját, hogy aztán Velem és Nálam élhessenek minden szépségükben és könnyedségükben örök boldogságban. Ma ez egy távoli látvány számotokra, legyen mégis megengedve. Mert ha elképzelitek vagy akár biztosak vagytok benne, hogy Én állok minden út legelején és legvégén, akkor kitöltitek új, élénk és örömteli tudatossággal az olyannyira kedvelt mondást: „Az út a cél.”.

 

Én, ki Vagyok kezdet és vég, megáldom útjaitokat, ami mindenkit egy célba vezet: saját magatokba, igazi létetekbe.

 

Ámen.

 

  1. március 17. IK