Bensős kapcsolat Velem

Mennyire kívánom a bensős kapcsolatot veled, gyermekem. Vágyódok utánad.

Értem azalatt mindannyiótokat, mindegyikőtök a gyermekem. Bent lakom mindegyikőtökben és küldök nektek jelzéseket, hogy felhívjam Magamra a figyelmeteket. De amíg tetszésedet találod a világban – amik sokszor jelentéktelen, felszínes dolgok, melyek eltérítik a figyelmedet -, addig nem fogsz tudni kapcsolatot találni Velem.

 

A tetszetősség alatt nem azt a külső világot értem, melyben élsz és melynek szépségeit meglátod és melyben csodálod a teremtői erőmet és teremtői ötleteimet. Sétálsz a szabad természetben és örülsz a virágok szépségének, mint ahogy a madarak dalolásának is és halás vagy érte Nekem. Így teszed, ha kapcsolatban állsz Velem.

 

A tetszetősség alatt azt a külső világot értem, melyben luxusban élsz a házadban és reggeltől estig annak fényezésén vagy, hogy minden csillogjon-villogjon és hogy a látogatóid megcsodálják – legyenek azok ruhák, járművek vagy berendezési áruk – és őket is ösztönözze, hogy maguknál is hasonlóan rendezkedjenek be, eközben te magad se találsz nyugtat, hogy elgondolkozz a dolgok értelméről. Ekkor aztán ez már a pokol és az ellenfelem hittérítése, anélkül, hogy ez tudatos lenne számodra.

 

Épp ezért, maradj szerény. Öltözködhetsz tisztán és feltűnésmentesen, eléred célodat egyszerű járműveddel is, és jól érezheted magad egy szerényen, de szín gazdagon berendezett házban is. Fel fogod ismerni, ha környezetedben vagy a házadban jól érzik magukat szegény emberek, mert felismerik benne meleg szívedet.

 

Ismerd fel, mire lettél megteremtve! Megajándékoztalak szemekkel, nem azért, hogy elveszítsd magad a világ luxusában, hanem hogy meglásd körülötted a természet szépségét – a csodás embereket körülötted, nappal a nap fényét, a növényvilág zöldjét, a tél fehérségét, a felhők szürkeségét, az ég kékét, éjjel a csillagok szikrázását – mindezek az Én teremtői gondolataim és ötleteim, ha még nem fedezted volna fel eddig.

 

Megajándékoztalak fülekkel, hogy meghalld a bajba jutott felebarátod segélykiáltását és segítségére siethess. Hogy örülhess a madárdalolásnak és a szél susogásának, mint ahogy észlelhesd a teremtésem énekét. Minél mélyebbre tudsz merülni ebbe a muzsikába, annál mélyebben fogod megérezni az Én teremtői örömömet.

 

Megajándékoztalak szájjal, hogy jót tehessen felebarátodnak a kimondott szavad. Vár rá. Add magad természetesen és ne takard el az arcodat, mert fontos másoknak az arcjátékod.

 

Megajándékoztalak ajkakkal csókot illetően, hogy megmutathasd felebarátodnak a belsős közelségedet. Ne félj a fertőzéstől, mert emiatt láttalak el egy immunrendszerrel, ami elegendő védelmet nyújt számodra. Bízz Bennem és ne engedd, hogy megtévesszenek. A félelem gyengíti az immunrendszeredet. Félelemmel befolyásolható és irányítható vagy.

 

Megajándékoztalak kezekkel, hogy megölelhesd felebarátodat, hogy megsegíthesd őt, ha segítséget kér tőled.

 

Megajándékoztalak lábakkal, hogy elmehess rászorulókhoz és magányosokhoz és ne kelljen várnod, míg ők jönnek el hozzád.

 

Megajándékoztalak egy szívvel, melyben lakozik a szeretetem és örül, ha elajándékozod. Ha megteszed, akkor önmagad is boldogságot és örömet tapasztalsz.

 

Felismered-e már, hogy szeretetre születtél? Teremtésedkor képet rajzolt rólad a szeretetem. Egyedi vagy az egész örökkévalóságban. Épp ezért időt szántam rád megteremtésedkor, hogy megkaphasd az egyediségedet. A szeretet adta neked mind az alakodat, mind a kinézetedet és csakis a szeretet által válhatsz boldoggá.

Én pedig szívesen látok jókedvű és boldog gyermekeket!

 

Nálam többet számít szíved temploma, mint egy kőből épült templom teli aranydíszekkel, mindenféle szertartásával együtt. Nálam csak a tiszta, szeretet teljes szív számít, ahol létezik jó hit és teljes bizalom. Épp ezért igyekezz és díszítsd fel Nekem szívedet, mert benne lakom. Tedd szívedet az Én templomommá, melyben jól érzem magam. Díszítsd fel Nekem örömöt okozva a szeretet tetteivel. Minden jó tettért megjutalmazlak és fényes csillaggá teszem mind.

 

Nézd, a téged körbe vevő természetet, amit életedhez és örömödre teremtettem neked. Örülj a fény és az élet fényének. Ez bátorságra ösztönöz az életre.

 

Lehangolt embereket, kik már élni sem akarnak, gyógyulásra vezetheted, miként felbátorítod őket, hogy higgyenek Bennem, menjenek ki a természetbe és figyeljék meg a teremtett művemet, leljenek benne örömöt és fogadják el mindezt az életükre szóló ajándékként.

 

Ahhoz, hogy kapcsolódj Hozzám, meg kell lennie benned az akaratnak, meg kell add Nekem a lehetőséget, hogy megszólíthassalak. Én mindig itt vagyok, amikor megszólít a gondolatod. Ez azt jelenti, hogy erőt kapsz Tőlem. Maradj szerény, ne keress nagy szavak után, ha eljössz Hozzám, és ne okozz feltűnést – apró gesztusok is megteszik. Semmi mást nem kell tenned, mint gondolni Reám minden visszautasító gondolat nélkül és máris kapcsolódsz Reám, mindig eléd megyek.

 

Azon gondolatok, melyek aztán keletkeznek benned, az Én szavaim tehozzád. Ilyen egyszerű meghallani a hangomat. Ilyen egyszerű felvenni Velem a kapcsolatot. Tudnod kell: Nagyon is kapcsolat barát vagyok. Azt látom legszívesebben, ha teljes egészében Hozzám fordulsz, ha igényel Engem a szíved, ha vágyódás keletkezik benned Irántam. Ekkor létrejöhet egy bensős kapcsolat Velem. Ekkor észlelni is fogod a hangomat mélyen a szívedben.

 

Viszont az, amit mond neked a hangom, az valós és nem kell tartanod attól, hogy tévútra vezethetnélek. Ha bízol Bennem és a hangomban, akkor elsajátíthatod az örök igazság valódi kincsét. Tehát soha sem távozol üres kézzel.

 

De nem csak azt akarom, hogy tétlen hallgató legyél, hanem hogy élénk társbeszédet folytass Velem. Minden bizonnyal megadom neked a választ gondolatok formájában, ha nem tudok beszélni hozzád a belső szó által.

Szóval mindenkinek megvan a lehetősége, hogy beszéljen Velem. Csak meg kell nyílnod Nekem.

 

Kelj útra, fel a szellemi életre! Érezz Engem és halld meg a csendes szavamat benned, ami útmutatód szeretne lenni. Hisz a gyermekem vagy és örömre teremtett. És ezt az örömöt akarom beléd fektetni.

Épp ezért kapcsolódj Hozzám és legyen bátorságod az élethez. Vidd az emberek közé az örömöt, vigyél melegséget a világba és légy hajlandó megsegíteni azon embereket, akik rászorulnak a segítségedre. Legyen béke a szívedben, mert csak akkor jön béke az emberek közé.

 

Nem a vírus a rossz betegség, ami veszélybe sodor benneteket. A vírusnál is rosszabb a mohóság, mindent akarni és nem tudni élvezni azt, ami van. Nem az élvhajhászásról beszélek, ami sokakat beteggé és rabszolgákká tesz. Ahhoz, hogy élvezhess, mentesnek kell lenned élvhajhászástól és szenvedélytől. Csak ezután örülhetsz. Csak ezután találsz rá barátságos emberekre. És ezt az örömet leginkább az egyszerű emberek között találod meg.

 

Ha össze vagy kapcsolódva Velem, az esetben örömteli emberré teszlek. Olyan emberré, ami mágnesként vonzz mindenkit. A barátságosság csodás hatással bír, átalakítja az embereket, megváltoztatja a világot.

 

Ha össze vagy kapcsolódva Velem, az esetben beléd költözik a humor is, ami sok mindent viszonylagossá tesz. Sok mindent lehetővé tesz, ami lehetetlennek tűnik számodra és fordítva is. Lökhárítóként hat, ami sok mindent leegyszerűsít. Humoros emberek könnyebben kijönnek egymással.

 

A test ne álljon többet ezen üzenet előterében, annál inkább a lélek és a szellem. Felkészítelek téged – és ezalatt mindazokat értem, akik megnyitják Előttem szívüket – a jövendőre, az új Föld idejére.

 

Így hát azt akarom, hogy a korszakváltás még hátramaradó idejét arra használod, hogy kialakíts Velem egy bensős kötődést. Ne a tested jólétére tekints, hanem a lelked javára. Testedről majd gondoskodok, az kevesebbel is megelégszik, mint amennyire gondoltál. Te inkább lelkednek gazdagságáról gondoskodj, mert annak bizony szüksége van rá, túl kevés jutott neki eddig, minden embernél.

 

Te csak alakíts ki Velem egy bensős kapcsolatot és engedd, hogy vezesselek, ami egyenlő az akaratomnak való alárendeltetéssel és bőségesen részesülsz fogsz szellemi gazdagságban. Folyvást Reám gondolj és engedd, hogy szüntelen nálad legyek, ez esetben nem fogod hiába járni földi utadat. Ámen

2022.06.09.