Egy hatalmas nagy visszaélés

Üzenet a világnak, 2022. július 30-án

 

 

Ó lássátok, a terv az oly annyival nagyobb, az Üdvözülési és a Hazavezető Terv, az olyannyira nagyobb annál, mint amit gondoltok és el tudtok képzelni. A saját lélekvilág kidolgozása és gyógyítása, a saját megszabadulás vélemények és elképzelések alól, a saját függetlenség megtapasztalása és a tehetetlenség érzete, mindez azt szolgálja, hogy megtanuljátok jobban megérteni, mit jelent rabnak lenni egy rendszerben, mit jelent mozogni egy árnyékvilágban, ami a fénnyel ellentétben áll. Aki feloldja magában ezt a szabadságtalanságot, ezt az önállótlanságot, az szabaddá válik, önállóvá, ami a Szabad Akarat használatának az alapkövetelménye. Mert nézzétek, az utóbbit tőrbe csalta a világszellem, amit aztán magáévá tett. Megtöltötte kívánságokkal, vágyódásokkal és a jó embereket ezzel függőségekbe vitte és felhasználta őket öncélból. Ez a nagyban vett visszaélés, mint ahogy az egyház tette kicsiben. Ez a tükre annak, mi történik lélek- és szellemszinten.

 

Mert nézzétek, ez egy hatalmas visszaélési botrány, hol nem kap tiszteletet a Szabad Akarat és mindent bevetnek, ami bevethető. De ez a visszaélés nem nyilvánvalóan látható, hanem el van rejtve a lélekburokban és bemocskolja a kivonultak lélekruháját, akik erre fel egyre jobban megrekednek az anyagban és egyre kevésbé hiszik el, mennyire igaz mindez. Mert ha egyszer megnyitották szívüket, bizalmat ajándékoztak, odaadták magukat Én nekem és csalódást és visszaélést tapasztaltak, testileg vagy lelkileg, akkor el fognak fordulni Tőlem, mivel mindezt Velem hozzák kapcsolatba. Ó, gyógyulásra van szükség, ezen történés nagy gyógyulására, ami nem csak az egyházakat érinti, hanem ezen felül is a rendszerek többét, csak ezeknél ez kevésbé látható, mivel ezeknél a visszaélés lelki-szellemi területen történik.

 

Látjátok az egyházon belüli botrányokat, a bántalmazott gyermekeket és nőket, felmutatjátok az ujjatokat és vádaskodtok. Az áldozatok pedig évek hosszan, évtizedeken át küzdenek azzal, amit tettek velük. Hosszas időre van szüksége a gyógyulásnak, de kérdem tőletek: Hogyan tud megtörténni ilyen? Mert nézzétek, a visszaélés, ami ennek az alapja, az az, ami sokkal mélyebbre nyúlik és messzemenően elkerüli a tudatotokat. Mégpedig a lélekszinten zajló propagandával való visszaélés szellemi vezetők által minden változatosságban és területen. Ezek a tegnap vezetői, mesterek és guruk, ezek a sarlatánok, vezérek, hadurak tegnapelőttről, ezek a felismerések, a tudomány, a humanitás, a mai korszellem. Ezek a nagy túszok, melyeknél ismételten ugyanaz történik: Az ember belemegy, engedi hogy átverjék és megtévesszék, hogy ki- és felhasználják, mert elfogadást, védelmet keres, biztonságot és világosságot, logikát, mindezt egy csoportosulásban, egy hasonló közegben, mivel az ember, aki egyedül születik a világra és egyedül indul lelki útjára, nem hajlandó egyedül állni, egyedül menni és egyedül felelősséget vállalni azért, amit tesz és amit nem tesz. Oly szívesen átruházza másokra ezt a felelősséget, hagyja magának elmagyarázni, mi jó neki, mert helyesen szeretne cselekedni a saját bizonytalanságban, szeretné ismerni a tervet, megpróbál tanácsot kérni a csillagok állásából, kártyákból, rúnákból, megpróbál valahogy segítséget kérni szellemi vezetőktől. Keresi az igazságot, mivel egyet nagyon hamar megtanul az ember: Ami őt körülveszi, abból sok minden nem valós, nem valóságos. És ha önmagában keresné az igazságot, akkor gyakran egy teljesen más felismerésre jutna és teljesen más felismerésre találna, mint amit a külsőben igazságnak árulnak neki. Ez egy hatalmas nagy visszaélés, ami mindent, valóban mindent megpróbál, hogy eltérítse az emberek figyelmét arról, mi is van a bensőjében valójában.

 

«Az Én országom nem ezen világi.», mondtam akkoriban, amikor az emberi életben álltam és azt mondom nektek: Ha nem ezen világról való az országom, akkor miért keresitek azt ebben? Miért nem Én nekem teszitek fel a kérdéseiteket?

 

Nézzétek, ez olyan, mint egy nagy reklámrendezvény a sötét oldal részéről, ami vezet és csábít, és ezen belül lelki bántalmazást végez, ami sokkal kevésbé nyilvánvaló és még sokkal tudatlanabbul folyik. Csak aki ásik a lelkében, az talál rá ezen sebekre, az lel rá ezen sérülésekre és csak ő tudja gyógyulásba vinni őket, mert túl sokan tevékenykednek ezek felett és ezekből kifolyólag.

 

A Harmadik Idő

Én, az Istenetek és mennyei Atyátok újra megemelem Szavam a Harmadik Időben,

megtisztult és letisztult csatornákon keresztül, a Harmadik Időben adott üzenetek által,

szellemtől szellemhez, amelybe Krisztus elvezeti a követőit.