Érezzétek az örömöt!

ikon-biblia-keresztJézus Krisztus Imakörének összejövetele

2016.01.09. Rossbrunn

 

 

Imák …

 

Az újévi üzenet felolvasása után, melyet 2015. december 31-én adott az Atya Viktória nővérünk által Kalsban (Déltirol):

 

Kinyilatkoztatás:

 

Szeretteim, érezzétek át ezt az odaadást, amit kivált bennetek az Én Szavam.

A ti odaadásotok egybeolvasztja a szívünket. És nem hagyjátok szavaknál, hanem a bennetek fellángoló vágyódás kényszerít titeket a szeretet jegyében teendő szolgálatra. Nem tudtok másképp. És ahol tevékenykedik az Én szeretetem, ott nincs helye félelemnek. A ti szívetekben is látom néha a jövő felöli félelmet. De tudjátok meg, ez a félelem az eszmétekből fakad, a szívetekben már rég nem lakozik.

És ebből a bizonyosságból ered a Felém tanúsított szolgálatotok. Ahogy Én is, és az angyalaim is szolgálatot tanúsítanak. Igen. Én is szolgálok.

 

Minden fájdalom mellett, ami feltör a Földre és a történésekre való kilátások miatt, jelen van az öröm is. Öröm a hűséges fényküldöttjeim felett a Földön.

Így hát ti is érezzétek az örömöt, ami a felebaráttal szembeni szolgálatból fakad. De akkor is élvezzétek ezt az örömöt, ha önmagatoknak szolgáltok és jót tesztek önmagatoknak!

 

Élvezzetek mindent, amit ajándékként kaptok Tőlem, amit újként felfedeztek vagy ami mindig is jelen van számotokra. De maradjatok kapcsolatban Velem.

Mindenek előtt a csendet is élvezzétek, mivel erőt nyújt számotokra. Ismételten nyerjetek erőt a csendből, akár röpke pillanatban is. Ezen pillanatokban fényes lesz körülöttetek, és azon szellemlények, akik állandóan ott vannak körülöttetek, akik mindenütt együtt élnek veletek, bevezettetnek a fénybe. És csodálkozva tapasztalják, hogy Vagyok, hogy élek, hogy élek bennetek.

Ámen.

 

 

Imák …

Vélemény, hozzászólás?