Fényes ezüstcsillogás a Föld számára

 

Belátás 2020. április 3-án

 

Három gyűrűt látok a Föld, a Földbolygó körül. Hatalmas lények – katonáknak vagy őröknek tűnnek – váll a váll mellett állnak. Egy sorban állnak, de ugyanakkor gyűrűt is alkotnak.

 

Az 1. gyűrű, ami körbe veszi a Földet, narancsvörös. Ezt a narancsvöröset fényes ezüstcsillogás telíti, amit leírni nem tudok és amilyet még nem láttam.

 

A 2. gyűrű türkizzöld. Ezt a türkizzöldet fényes ezüstcsillogás telíti, amit leírni nem tudok, mert még nem láttam ilyet.

 

A 3. gyűrű színe kékes-rózsaszín. Ezt a kékes rózsaszínt fényes ezüstcsillogás telíti, amilyet még nem láttam.

 

Szivárványként veszi körbe a Földbolygót ez a hatalmas gyűrű, erőteljesen, erősen és fenségesen, szentségesen. Egyidőben hatalmas kórust hallok, üdvözíti és dicsőíti a teremtés Mindenség-Szellemét, az Atya-Istent, minden lét és élet eredetét. Ezen ének betölti az egész világmindenséget, hallható minden lélekvilágban, úgymint a bukási világokban és a tisztítási szinteken is, mintha egy nagy helyiség lenne az egész világegyetem, egy hangzási és rezdülési test, ami felerősíti a kórus visszhangját, hevességében korszakos és leírhatatlan!

 

Most látom, ahogyan a fény egyre világosabb lesz, erősebb és mindent betölt ez a különleges ezüstcsillogás, úgy, hogy már nem lehet felismerni benne az egyes színeket. Fény minden, hang minden, alak minden, kicsiny sugárzó lényekként táncolnak ezen egyensúlyban a kicsinyke színesen sugárzó részecskék, mint aprócska drágakövek.

 

Most már nem vehetőek ki a fényharcosok, de tudom, hogy a fényben rejtőznek. Hatalom, erő és energia tölti el az egész világegyetemet. Minden egy, a legapróbb részecske, atom, minden részecske egészt alkot és az egész egyenlő minden részecskével. Összefonódik a mikrokozmosz és a makrokozmosz és kitágulnak ebben az egyensúlyban.

 

Tudom, hogy a jelenleg különleges pirkadatban és alkonypírban kissé elérhetővé válik a Föld. Isten ereje és hatalma mindazokat fogja erősíteni, akik Ő felé fordultak, mindazokat, akik már az Ő nyomában lépkednek és mindazokat, akik az Ő szolgálatában állnak. Ők mind egyre jobban érezni és tapasztalni fogják az Isten gyönyörűségét. És minden lélek, mely az Istenhez fordul és felkerekedik, az megemeltetik, ahogy Jézus mondta a mellette keresztre feszített mészároshoz: «Még ma a paradicsomban leszel velem!»

 

Most egy települést mutatnak nekem a Földön: Németország szívében fekszik, ott elkezd bugyogni egy forrás, előbb csak kevés víz folyik, aztán egyre erősebben bugyog. Aztán már kisebb szökőkúttá alakul a víz forrása. S mialatt feszülten figyelem, nehogy lemaradjak valamiről, áttör a víz a földrétegen, és egy másik forrás is folyni kezd. Látom, ahogyan a víznek még utat kell vágnia magának, de aztán ebből a forrásból és folyni és bugyogni kezd.

 

És megint hallok egy hangot, magasztosan szól, világosan, erőteljesen és szeretet teljesen egyben:

 

Én, az Istenetek és Atyátok két forrást készítettem fel, tisztítottam meg és kitettem őket az emberi lét legnagyobb próbáinak. Méltónak bizonyultak, és méltóak is a szememben. Mostanára szüntelen bugyognak a legnagyobb tisztaságban. Ó emberek, igyatok ebből a vízből, ami az Én Szavam és soha többé nem szomjaztok.

 

Belátás az Új Időben

„És jövendölni fognak fiaitok és leányaitok, vénjeiteknek álmaik lesznek, férfiúitok látomásokat fognak kapni. Még a szolgákra és a cselédekre is kiöntöm szellememet azon napokban.“