Haladás

Üzenet a világnak 2022. január 18-án

 

 

Ó ember, haladásodban előre lépkedtél – el az eredetedtől, el önmagadtól. Már nem érzel és nem érzed se magadat, se lényedet, se lelkiismeretedet, mert magad mögött hagytad mind haladásod folyamán, lelkiismeret furdalásodat elavultnak, értelmességedet meg kényszerként fogadtad el. Kényszer, mely elöl szökni akartál és amely elöl menekülni akartál. Nos önmagad elöl szaladtál el és az eredeted elöl, lényed, az egység elöl, amiből vagy.

 

Most megpillantod a véglegességet, amelyben találod önmagadat. Úgy tűnik, mintha megérkeztél volna a végtelen szabadság végére, amiről úgy vélted, keresned kell. Tartósan kárt okoztál az éghajlatban, melyben élsz. A tengerek üressé halászottak, a korall zátonyok elpusztítva, az erdők kivágva, a talaj kiszáradva, a messzeségek kiépítve, a hegyek megmászva, az világűr tele szemetelve, a felebarát becsapva és az állatok árucikké váltak, és számodra tudatossá válik: Magasabbra, gyorsabban, tovább – már nem megy!

 

Rien ne plus – és némelyekben már dereng: Rosszra tettek – és veszítettek.

 

De ember, legyél tudatában annak, mit is veszítettél valójában: Teremtőd isteni gyermekének tudatosságának becsülete és tisztelete az, aminek nem vagy többé tudatában. Elvesztetted becsületességedet, ami felelősségre von téged a Teremtőd előtt, megszabadultál tőle, mint valami nem kedvelt igától.

 

Ó ember, de ki, kérdezd magadtól, ki adta el neked ezt igaként?

 

A Harmadik Idő

Én, az Istenetek és mennyei Atyátok újra megemelem Szavam a Harmadik Időben,

megtisztult és letisztult csatornákon keresztül, a Harmadik Időben adott üzenetek által,

szellemtől szellemhez, amelybe Krisztus elvezeti a követőit.