Karácsony csodája

Üzenet a világnak 2021. december 24-én

 

 

Szavam a jelenidő kereszténységének, az emberek és az emberiség számára adatik, szavam nyíltan kerül felajánlásra nektek. Nem kötődik és nem köt egyetlen egy külső csoportosuláshoz sem, se egyházhoz vagy szektához. Tudd, Én vezettelek téged ezen szavamhoz, mindenkinél jelen vagyok, ki ezt olvassa. Én vagyok a válasz arra, amire vártok, Én vagyok az igazság, amire építkezhettek. Jönni fog egy hatalmas nagy áttörés és látható lesz mindazok által, akik követnek Engem, mindazok által, akik őszintén igyekeznek, akik feláldozóan és bátorsággal telve maguk mögött hagyják a régit és újba kezdenek.

 

Aki eljön jászolomhoz, aki képes felfogni, hogy akkoriban, 2000 évvel ezelőtt is elkezdődött egy Új Időszak, az érezni fogja, hogy az új szellem megérinti mindazokat, akik engedik, hogy megérintse őket Istennek Szent Szelleme. Lássátok, értsétek és fogjátok fel azon nagy irgalmasságot, mely alatt álltok és jártok. És ahogyan Én, Krisztus, újra eljöttem az anyagba és most tiszta forrásokon keresztül kiönthetem az Igazság Szavát a kereszténységről, az emberekről és az emberiségről, mindenki térdre borul, aki őszinte szívvel keres Engem, aki a jászol elé lép, mint akkoriban a segítség nélküli pásztorok és a keleti bölcs férfiak, Istennek tiszteletére, dicsőítésére és ünneplésére. Mindenki részesül az Én és az Atya szellemében, mindenki befogadást nyer az igazi karácsony belső varázsába. A Föld-bolygó, amit ajándékba kaptatok szabad használatra, már nem az, mint ami volt. Mára már kizsákmányolt és elpusztított. Haladásotok és találmányaitok bemocskolta és ez Isten teremtésének legsötétebbik helye, azonban ez se fogja tudni magát így tartani. Engem nem érdekelnek külső műveitek, amiket Nekem mutattok és amikre utaltok, Én egyedül a tetteitekre, cselekvéseitekre nézek, ezek fognak változatosan növekedni és ezzel megmutatni az Isten gyönyörűségét, végtelen jóságát és tökéletes szeretetét.

 

Ha magányos lennél és egyedül érzed magad, gyere jászolom elé és várj születésem karácsonyi csodájára. Nem hiszékenységben, hanem gyermeki hitben, ami jobban megérzi és reménnyel várja a titokzatosságot, amit nem képes megmagyarázni. Látásotok homályos marad minden hagyományban, minden csillogás-villogás közepett, alámerültök a világtörténések áradatában, de tudjátok meg, mindenki felé, igen, mindenki felé kinyújtom megmentő kezemet. Lélekkel töltöm mindazok szavát, akik őszinte szívvel segítenek és szolgálnak, az Atya megáldja az ő cselekedeteiket, láthatóan megáldja őket, és mindazok, akik segítenek ezen igazaknak és hűeknek, befogadást kapnak az Atya áldásáramlatába. Amit a Földön cselekednek, az a mennyekben arany értékű lesz, mint bensőjük mindazoknak, akik segédkeztek. Akik támogatják ezt a művet, azok közvetlen az Atyától kapják meg majd jutalmukat. Igazságot hozok nektek, fényt hozok nektek és megemelést hozok nektek.

 

És azt mondom nektek, mondom neked, te és te neked: Ha Velem tartotok, ha Mellettem álltok, csodák sorát fogjátok megélni. Ne várjatok nagy csodákra, gyakoroljátok meglátni az aprókat és fogadjátok őket hálával, csakis ezzel válhatnak lehetővé nagyobb csodák, válhatnak szemmel láthatóvá számotokra. Tudjátok, mindig történnek csodák, de ti nem vagytok eléggé szabadok, hogy meglássátok őket. Szavaimmal mélyen beleszólok szívetekbe, vágyatokba és reményt hozok szürke hétköznapjaitokba. Nézzétek, ahogyan felemelkedik a kereszténység, ahogyan Mellém áll, ahogyan tanúságot tesz Rólam! Azok, akik előre mennek, azok majd megtanulják megélni a nagylelkűséget és a türelmességet, irgalmasok lesznek embertársaikkal, amilyen az Isten is, minden ember és lélek Atyja!

 

Karácsony egy szívügy, fogjátok fel és értsétek meg a jelképeket; megmaradt benne a felszentelés és most külsőben is felszabadítják azon varázst és szellemet, ami még csak szunnyadozik bennük. Gondoljatok ezen szavaimra, mind aközben ami történik, mind aközben amit elétek tesz és előír a korszellem. Mérlegeljetek, mérlegeljetek mielőtt döntést hoztok, mérlegeljetek!

 

Kívánok neked karácsonyi csodát és kívánok neked szemet, ami a dolgok és történések mögé lát! Ezt kívánom neked Én, Krisztus!

 

Ebben az értelemben Boldog Karácsonyt, mindannyiótoknak!

 

A Harmadik Idő

Én, az Istenetek és mennyei Atyátok újra megemelem Szavam a Harmadik Időben,

megtisztult és letisztult csatornákon keresztül, a Harmadik Időben adott üzenetek által,

szellemtől szellemhez, amelybe Krisztus elvezeti a követőit.