Közös feladat

Szellemi Iskola, 2022. február 22-én

 

 

És ezzel Én, Krisztus, a következő kérdést teszem fel nektek: Megértettétek-e a pandémiát, használtátok-e?

 

Kérdem tőletek: Megoldottátok-e a benne lévő, benne rejlő feladatot? Megértettétek-e a leckét? És amiért a hála eszközét kezetekbe adtam, jogosak ezen kérdéseitek: Hálásak a pandémiáért, hálásak az oltáskötelezettségért és a korlátozásokért, melyeket rátok kényszerítettek?

 

Így hát Én, Krisztus, felszólítalak benneteket: Járjátok tovább az utat, ami a viselkedésetekhez vezet és térjetek mélyebben a bensőtökbe!

 

Ó lássátok és ismerjétek fel magatokat, ti akik félelemben és rettegésben az oltásba menekültök: Mitől rettegtek?

 

Ó lássátok és ismerjétek fel magatokat, ti akik félelemben és rettegésben az oltásba menekültök: Mitől rettegtek?

 

Hol van a közös feladat, amit együttesen megoldhatnátok a pandémia alatt, igen, amit szabad, sőt, meg kell oldanotok?

 

Az ellenteremtésben éltek, az árnyékvilágban, a bűnben, a megtévesztés országában. Rendszerei függőségre kényszerítenek titeket életetek minden területén. Nem vagytok szabadok, nem vagytok önrendelkezőek, rabszolgái vagytok a saját elképzeléseiteknek és véleményeiteknek. Mindaddig, míg ezeket nem látjátok, nem értitek és fel nem fogjátok, addig rabjai maradtok önmagatoknak és rendszereiteknek. És ha azt gondoljátok: «Hamarosan vége mindennek.», Úgy Én, Krisztus azt mondom: Nincsen vége! Teljes gőzerővel halad előre az apokalipszis és már a kapu előtt állnak a következő kihívások. Ezek érinteni fognak minden területet és minden rendszert, melyek meghatározzák az életeteket. Ha most nem küzdötök meg a feladatokkal, melyeket az élet adatik nektek, az esetben egyre csak nehezebb lesz. Aki viszont szembe néz félelmeivel és rettegésével, az harcba száll a hidrával, ami titeket kihasznál és elcsábít és bent tart benneteket az ördögi körforgásban, ami felőröl és engedelmeskedővé akar tenni benneteket. Ezen harc, amibe vezetnek titeket, ez bennetek zajlik. Nem az utcákon, nem a sajtóban és nem is a beszélgető körasztaloknál és konferenciákon zajlik; ez csak játéka az óriásoknak, a rendszerek kardcsörtetése, melyek most ki lesznek játszva egymás ellen és válásba és hasadásba lesznek vezetve.

 

Ó nézzétek, a farkasról és a hét kis kecskéről szóló mesét, egy mese, egy történet, ami segítségetekre szolgálhatna jobban meglátni, jobban megérteni, mi történik világotokban. A farkas magára öltötte a birkabőrt, megváltoztatta a hangját és fehér lisztbe mártja fekete karmait. Mit akartok tenni? Fel kell ismernetek, ki beszél bennetek és ki beszél hozzátok. Hét kis kecskéről van szó, hét tudatról, ez sem véletlen! Gondolkodjatok el róla és legyetek éberek, legyetek figyelmesek és készüljetek fel! És ha fel tudjátok ismerni, hogy rabok vagytok időtök rendszereiben: Örvendjetek! Mert ezzel a felismeréssel egy egészen új szemléletmód veszi kezdetét, amelyben megtanuljátok meglátni a saját, emberi birodalmatokat. Ez az ellenség birodalma és törvénye, aki felépítette démoni, ördögi birodalmát és aki felfedi magát az Én ellenfelemként ezen időszakban. Én vagyok az újra eljött Krisztus, felszólítom követőimet, lépjenek be az Én tudatosságomba, álljanak az Én oldalamra, hagyják tokjukban kardjukat és harcoljanak az Én fegyvereimmel. Ezáltal legyőzhetetlenné váltok, mivel a fény mindig erősebb a sötétségnél és a szeretet győzelmeskedik a gyűlölet felett!

 

Ez nem a felebarátotok ellen szól, a felebarátotok nem az ellenségetek, nem az ellenfeletek. De néha felhasználnak benneteket a hatalmak, kik felsorakoznak Velem szemben. Visszaélnek szavaimmal, hogy továbbá felhasználhassanak benneteket – anélkül, hogy ezt észrevennétek, anélkül, hogy ezt felismernétek, anélkül, hogy ennek tudatában lennétek.

Szellemi Iskola

„Ezen a nagy oktatási sorozatban újból oktatásban és gyakorlati útba igazításban részesül mindenki, aki szándékozik és készen áll rá, minden szomjas és reménykedő ember, úgy mint lélek is, hogy eltaláljon az igazság felismerésébe.”