Egy (örömteli) figyelmeztetés

magyartaltoshubÚgy tűnik, továbbfejlődött az eddig szórványosan fellépő betegség kórokozója. Több országból kiindulva, többek között Magyarországról is kaptunk híradást, egyre erőteljesebben terjed a világon, gyorsabban mint az EBOLA. Az A1H8 „felébredés-influenza”, ahogy a WHO vezető szakemberei nevezik, hirtelen fellépő tiszta elmét okoz itt és most.

 

Hihetetlen: Először bizonyított a vírus ragályos mivolta.

Az új járvány még ragályosabb mint az EBOLA – és gyógyíthatatlan!

Nem gondolná az ember, a fertőzés kizárólagos bio élelmiszerek és kurkuma (megtisztítja a tobozmirigyet) fogyasztásával kezdődik. Ezt követi a tömegsajtó iránt feltörő széleskörű ellenszenv. A tünetek végül is egy növekvő egység-tudaton át, a lélekkel történő teljes körű kapcsolat létesítéshez vezetnek, eddig meg nem figyelt félelemmentességgel járó mellékhatással. A betegség végállapotában bekövetkezik az önzetlen szeretet és hálaérzet a Teremtővel és a teremtéssel szemben.

Minden eddig bevetett eszköz, mint a chemtrail (vegyi permetezés), foci vb, tömeges beoltások vagy fenyegetés világra kiterjedő harci állapotokkal stb. mind haszontalannak bizonyult. A sötét hatalom elöljárói teljesen tanácstalanok! Emiatt a WHO bejelentett egy új járványfigyelmeztetési szintet, mivel ez a vírus alapvetően feljavíthatja az életet ezen a bolygón. Hatástalannak bizonyult a WHO által körüzenetben szétküldött felhívása mind a hétmilliárd földi lakosnak: „Maradjon az álomvilágában, ott biztonságban van!”. Az eddig leginkább bevált széles spektrumú antibiotikum (azaz életölő), magyarán agymosó egységkása, most először szintén hatástalan. Még rosszabb: A megfertőzött egyének septében és visszafordíthatatlan kifejlesztenek egy teljeskörű ellenálló képességet minden idegen befolyásolás ellen. Aki egyszer fertőzött, az minden jel szerint nem tér vissza régi, megszokott, idegen irányítás alatt álló gondolkodási mintájához. Bár hamar megtalálták a kórokozót, de mégsem sikerült elkülöníteni. A szakértők „igazság-vírus”-nak nevezték el és a legmagasabb fokig fertőző.

Kerüljön minden kapcsolatot önállóan gondolkodó és felelősséggel cselekvő emberekkel! Fennáll a gyanúja, hogy gondolatátvitellel is terjedhet a vírus. A legutolsó vizsgálatok szerint immár teljesen felfedett a vírus fertőzési útvonala: A kór menete leggyakrabban ezen írás megfejtett mondanivalójával veszi kezdetét. A lappangási idő néhány millimásodperc.

Isten hozta a szabadságban! Minden nap többen leszünk.

(forrás: Trutzgauer Bote, 2015.04.25.)

Fordíitotta és terjeszti: Marosics Tamás, magyartaltos.info)

Vélemény, hozzászólás?