Az Én folyosóm

Naptárlap, 2022. március 15-én

 

Hogyan tovább? Hogyan döntötök? Hogyan akartok védekezni? Milyen eszközökkel rendelkeztek? Kinek áll hatalmában megállítani ezt az embertelenséget? Ki fogadtatok be közétek? Kinek szolgáltatok és hittetek szavában és szerződéseiben? Igen, kiben bíztatok? És mi van, ha a társ beszámíthatatlan, erkölcstelen? Mi van, ha az igazságból hazugságot csinál és az igazságból hazugságot? Mi van akkor?

 

Már csak két oldal létezik számotokra, viszont mindkét oldal kiéleződéshez vezet. Ezt hiszitek, így vélitek. De Én, Krisztus, újból felmutatom a középutat, ahol szabadságba, ténylegesen szabadságba vezet a folyosóm.

 

Aki kiáll a megtévesztés következményével szemben és szégyenteljesen elismeri kivel is üzletelt, ki volt a játszótársa és tánctársa, az csalódásból felháborodásba, hatalmas nagy felháborodásba kerül, néhányan dühbe jönnek, mások gyászba vonulnak. Düh és felháborodás fegyvert fog, bosszút és megtorlást akar. Az együttérzés nem ért, zavarodottan visszavonul, szótlanná válik, vádol és elmerül értetlenségében és tehetetlenségében.

 

Mozgósítsatok bensőtökben, álljatok fel bátran, igen hősies bátorsággal az Én követésemben, találkozzatok az utam közepén. Ismerjétek fel, megdöbbenéseteket és szégyeneteket nem lehet jóvá tenni adományokkal, emberiességre van szükség, gondviselésre, felebarát szeretetre!

 

A kiállás egymásért, egymással, megköveteli a nemes lelkületet tőletek, nagy légvételre lesz szüksége, többre, mint puszta adományokra. Álljatok fel, álljatok össze és nyújtsatok védelmet, nem csak a menekülteknek, hanem embertársaitoknak, fivéreiteknek és nővéreiteknek is!

 

Naptárlap

«Bölcs, bölcs, aki képes hallgatni Szavamra, aki felismeri olyanként és el is tudja fogadni. Áldott, aki magához tér és képes az Én fényemben tekinteni műveire. Boldog, aki tökéletesedésre törekszik, minden nap, minden órában, igen, minden pillanatban.»