Elkezdődött a halál nagy szürete

Kedves TestVérek!

 

Amint láthatjuk a világon és közvetlen környezetünkben is, baráti körünkben és családunkon belül is, megkezdődött most az Isten gyermekeinek illetve a világi emberek nagy hazahozatalának időszaka. A Jó-Isten mindkét táborból lehívja gyermekeit a Föld színéről. Emiatt mondta és mondja nekünk a mennyei Atyánk újra és újra, hogy a szellem szemével tekintsünk a testi halálra, ne a világ szemével.

 

Igen, a halál nagy szüretet fog tartani a földi mezőkön. A gyom elég, ami azt jelenti, hogy ezen lelkek betérnek az isteni törvényszerűség tisztító kamráiba – ki-ki az azt megelőző földi vakultságuk, illetve szeretetbeli hiányuk és gonoszságuk foka szerint.

 

A búza a mennyei csűrbe kerül, tehát Isten gyermekei az Ő irgalmából betérhetnek szellemi hazájukba. Ott is vannak különféle otthonok, lakások – a paradicsomtól kezdve a legmagasabb szeretet-mennyig.

 

Mi nekünk, akik még egy darabig itt maradhatunk e vaksággal sújtott bolygón, fokozott mértékben kell törődnünk szellemi előrejutásunkkal. Számunkra tágasan nyitva áll a kegyelem kapuja, készen áll a bárka, ami Istennek szíve, csak be kell lépnünk rajta.

 

Legyetek hát mindenre felkészültek! Ha közeleg a visszahívás angyala, fogadjátok hívását köszönettel, mint az Isten szívéből eredő hívó szavát. Ha érzékelitek lelketekben Jézus halk hangját, hogy hivatottak vagytok Őt szolgálni csendes áldozati menetben, akkor engedjétek azt hálával megtelve csendben felharsanni szívetekben. Szól hozzánk örök Szóként, ami Istennek az élete és szeretete: Jézus Krisztus.

 

Samuel E. Surazal

 

2023. november 6.