Hagyjátok el a küzdőteret

Üzenet a világnak 2021. április 22-én

 

 

Ó, tanuljatok meg látni, ó, tanuljatok megérteni: A bennetek lévő ellenszellem iskolájában vagytok, akit nem ismertek. «Ki szólal meg bennetek?», tevődik fel a kérdés újra. Ismeritek-e a sohasem jóllakott én-központúság hangos hangját, ami követeléseket állít fel igazságosságra és szabadságra anélkül, hogy elnyerte volna a szabadságot önmagában? Ki ismeri fel magát az ellenség, az ellenteremtés iskolájában, ami megfordította az isteni törvényeket? Kis az, aki ezt felismeri? Ki az, aki látja ezt, s ki, aki érti?

 

Valódi segítség-e a segítségetek vagy kötöttséget hoztok létre felebarátotok iránt? Ki és mi befolyások titeket? És kinek engeditek meg, hogy befolyásoljon titeket? Ki az, aki elválaszt? Ki beszéli belétek, hogy a jó helytelen és a helytelen jó? Ki köt le titeket? Melyik véleményt, melyik igazságot veszitek fel magatokban? Ki az, aki beárnyékol titeket, aki befolyásolni és megbabrálni akar titeket? Ki akar körbe venni titeket és végül megszállni? Sokat beszéltek, de nem értetek, sokakat meghallgattok, de nem vagytok tudatában annak, hogyan akarják megbabonázni azokat, akik már jó úton lennének. Érvelésekbe keverik és számokkal bombázzák őket és ezzel a harctérre kényszerítik őket. Oda érkezvén gyakran elveszítik becsületüket, tiszteletüket, hitelességüket és energiájukat és erejüket ezen küzdelem során. Ó lássátok, milyen hamar lesznek ellenféllé és ellenséggé nyilvánítva az eltérő gondolkozásúak. Lássátok, szemetek előtt zajlik mindez! Hol vagy? Melyik oldalon állsz? Kinek adsz igazat? A te szemszögedből kinek nincs igaza? Melyik energiákat támogatod és melyik utakon jársz? Két oldal van, de az a fontos, hogy mindkét oldalt eggyé, egy teljessé kell összeilleszteni. Ez az Én utam, ezt vezetem Én, Krisztus, aki Jézus volt.

 

Hagyjatok fel a kettéválasztással és ismerjétek fel, ti, akik a tanítványaim akartok lenni, ismerjétek fel, milyen gyakran történik meg ez ti bennetek. Én, Krisztus, tanítottam nektek a felebarátszeretetet, akkoriban mint ma is, és mégis oly keveset értettetek meg belőle! Bekényszerítitek felebarátotokat az arénába, úgy vélitek, meg kell őt győznötök és meg kell küzdenetek vele, de Én felhívlak titeket: Hagyjátok el a küzdőteret, a nyelvetekkel se küzdjetek! Egymást sértitek csak meg és a sebek, amiket nyelvetekkel ejtetek, azok igen nehezen gyógyulnak be. És ha felismeritek felebarátotok gyengéit, úgy kegyelemért kérlek titeket irántuk, igen, irgalomért kérlek titeket. Hát mit tudtok ti? Nem tudtok, nem ismeritek fel az összefüggéseket, melyekbe még ti magatok is belegabalyodtatok. Így hát hagyjatok fel mások hibáztatásával vagy a Szavaim szépítésével! Olyan követőiségre van szükségem, amelyik állva marad a viharban, amelyik kiáll Mellettem és hisz Bennem. Akkor is, ha nem tudtok mindent megérteni ami történik, mégis hihetnétek abban, hogy az Atya vezetése alatt álltok, hogy Ő fiaivá és leányaivá szeretne emelni titeket, hogy ezen szó által egyáltalán nem lesztek kötöttségben, mivel az igazság világos szavakat mond és az irgalmasság ezt kegyelemként ismeri fel.

A Harmadik Idő Én, az Istenetek és mennyei Atyátok újra megemelem Szavam a Harmadik Időben, megtisztult és letisztult csatornákon keresztül, a Harmadik Időben adott üzenetek által, szellemtől szellemhez, amelybe Krisztus elvezeti a követőit.