Hallom a hívásodat, Népem. Hallom hívásodat

 

A szeretetből (1) beszélek hozzád. De nem a dicsőséges szeretetből, hanem abból a szeretetből, mely sebzett. Jelölten a Megváltás jeleivel, hozzád fordulok, ki hívsz Engem és valóban, azt mondom neked: „ITT VAGYOK!“

 

Megölellek téged a Megváltás jeleivel, ki hívsz Engem és azt mondom neked: „Fektesd fejedet a mellkasomra, hogy érezd a szívemet, hogy érezd szívem dobogását!“

 

Megjelölt kezeimmel Magamhoz húzlak és azt mondom: „Jöjj ide Hozzám, te, aki fáradt és megterhelt vagy, megakarlak vigasztalni!“

 

Lásd, a jeleket a lábakon azt mondják neked, hogy a te világodban is szilárdan állok. A szeretet ezen jelei által szentelt a talaj, amin te és Én állunk.

 

A szeretet sebzettjeként közeledek hozzád, nehogy megijedj és nehogy félj. Nem kell félned, gyermekem, ha a szerető Atyád Szeretet-Fia alakjában közeledik hozzád. A szeretetem az, amivel találkozol ezen jelekben.

 

ÉN, az Örök ISTEN, szerető Atyaként közeledek hozzád. Nem bíróként, nem Teremtőként, hanem szerető Istenként. ITT VAGYOK!

 

Itt vagyok, nálad, minden bajodban. Itt vagyok, nálad, minden aggodalommal teli pillanatodban. Itt vagyok, nálad, kétségeid közepett és még akkor is itt vagyok nálad, ha civakodsz Velem. ITT VAGYOK!

 

Lásd, annyira szerettem a világodat, minden világot, hogy engedtem Magam leveretni, védekezés nélkül. A szeretet jegyében, a Megváltás keresztje által megmutatom Arcomat a világnak. De nem a levert vagyok, hanem a Feltámadott!

 

Ha le is ver téged a világ, ha el is ítél vagy netán megöl, tudd: „Velem Életben vagy. Nem vagy halott, élsz!“

 

Ha a világ megértené, hogy mit jelent újjászületni a könyörület ölében, béke lenne a te világodban is. De a világ nem képes megadni neked ezt a békét. Gyermekem, ezt a békét, ami nem csak hasonlít egy fegyverszünethez, hanem ami maga a bukás megbékélését jelenti Velem, az Örök Teremtővel. Ezt a békét ajándékozom neked. Elfogadod? Ha elfogadod, beállsz azok sorai közé, akik a trón előtt állnak és éneklik: „Halleluja, feltámadott, aki esett, mert az Örök Isten felfogta őt és megváltotta.“

 

Megváltóként lépek a világ elé és akként mutatkozom, kit megsebzett és mégis él! Még oly sokan kételkednek benne, de őket is megváltottam. Azok számára is megnyílik a szívem, akik még mindig megtagadnak szerető Atyaként. Feléjük is áramlik a szeretetem ereje. Előttük is nyitva áll a mennyek kapuja. Ne vonjátok meg tőlük, amiben ítélkeztek felettük. Így hát beszéljetek találkozásaitok alkalmával a Megváltó szeretetéről. Meséljétek el, hogy szeretek minden embert, mivel minden teremtmény Belőlem van és minden gyermekemet fogadom. Meséljetek nekik az irgalmasságról, és hogy béke legyen.

 

Áldottak vagytok megváltási nevemben, Jézusban, és tudjátok: „ITT VAGYOK!“ Ámen, Ámen, Ámen.

2020. április 12.

 

(1) A szeretet tudatközpontjából, mely egy a hét közül. Ezért nem szeretetből, hanem „a szeretetből”

Húsvét vasárnapján hallottam: „Némely gyermekem vár egy Szóra. Írd és add tovább. Megszólítom vele minden gyermekemet.”