Levél gyermekeimnek

Levelet írok nektek, mert karácsony van. És a karácsonyotok emlékeztet a leszületésemre a kenyér házába. Én, aki az örök kenyér vagyok, eljöttem a tulajdonomba. Így lettem ember.

Levelet írok nektek, mert szeretlek benneteket.

Olyan erősséggel szeretlek benneteket, melyről elképzelésetek sincs. De abban, aki ezt megtapasztalja önmagában, abban az elfogadás érzését kelti ez a szeretet; egy érzetet a teremtésbeli nagyságról és egyfajta gyengédséget minden iránt, amit Én teremtettem – életre keltettem.

S így gyermekem, neked írom e levelet.

Gyengédséggel gondolok rád és át szeretném adni neked ezt a gyengédséget, bár ez csak korlátozottan fejezhető ki emberi szavakkal. De megadatik neked ez a gyengédség, ha befogadod ezen sorok értelmét, mint az élő kenyeret.

Hát képzeld el, együtt ülök veled egy asztalnál és együtt eszünk.

Csak te és Én. Csak te és Én!

Érted-e, mit akarok neked ezzel mondani? Veled együtt, gyermekem, veled együtt akarok étkezni. Teljes figyelmességem most csak a tiéd. Minden más rajtad én Énrajtam kívül a háttérbe szorul. Együttlétünk pillanatában jelentéktelen. Te Nálam vagy és Én nálad vagyok!

Ne aggódj testvéreid felől; testvéreid felől minden síkon. Bár még nem érted, de így van: „Minden gyermekemmel eképp ülök együtt, igen, ebben a pillanatban is, mint ahogy te veled!” Ők is ugyanúgy védelmet élveznek a szívemben, mint te is! Ők is a szeretetben tartottak, mint te is! Nálam vannak, mint ahogy te is Nálam vagy és Én is náluk, ahogy Én is nálad.

Halld és bízz: „Bennem minden tartást, vezetést, védelmet és életre keltést élvez!” Miért? Szeretetből! Belőlem ered ez a szeretet, ami az élet mindegyikőtökben! Belőlem ered ez a gyengédség, ami mindannyiótokat gyengédségben egyesülve látna. Igen, találjatok egymásra gyengédségben és egy szeretetteljes törődésben. Ezekben a napokban! Karácsonykor!

Gyermekem, hát szétosztom a kenyeret a kenyér házában és mindenki kap egy darabot az élő kenyérből. Így teszem ma, karácsonykor, ahogy sok évszázaddal ezelőtt is tettem. Igen, halld és értsd, ahogy tettem, amikor életre hívtam a teremtést.

A gyermek teremtését! Minden gyermek teremtését, mert erre születtetek, hogy ISTEN gyermekeinek hívjanak! Ez az élet küldetése, melynek alapján áll ez a teremtés: „Élet!”

Igen gyermekem, együtt ülök veled egy asztalnál. Nem hiszel Nekem? Egy asztalnál ültem Józseffel és Máriával, a földi édesanyámmal. Egy asztalnál ültem férfiakkal és nőkkel.

Egy asztalnál ültem nagy eszmékkel és eszméletlenekkel, egészségesekkel és betegekkel, szeretetben gazdagokkal és olyanokkal, akik menekültek a szeretet elől. Együtt ettem alakoskodókkal, és az igazság szeretőivel; Kenyeret törtem árulókkal és olyanokkal, akik hitték, amit hirdettem.

És minap, ebben a pillanatban, mivel olvasod ezen sorokat és tágul lelked emlékezete, egy asztalnál ülök veled. Gyermekem, a kenyér meg van törve, fogj hozzá és együnk.

Én vagyok a kenyér; Én az ÖRÖK SZERETET és ugyanakkor ÉN vagyok az, aki nyújtja neked a kenyeret. Érted? Az ÖRÖK SZERETET felajánlja neked önmagát ételként. Ha eszel ebből a kenyérből, részesem vagy. Minden kenyérfalattal összeolvadunk és azon gyermekké válsz, amelynek „kezdettől fogva születtél!”

Ne félj enni e kenyérből. Ne félj és emeld fel a tekinteted, mert lásd, mely szeretetteli szemek pihennek rajtad. Ne félj Tőlem, az ÖRÖK SZERETET-ATYÁTÓL. A félelem olyasmi, ami nem érett gyermekről tanúskodik.

„Ne féljetek!”, így szóltak az angyalok a barlang felett. „Ne félj”, szólt az angyalom a földi édesanyámhoz. „Ne félj”, szólt Józsefhez, aki földi édesapámként törődött velem. „Ne féljetek”, mert jóhírt közölnek veletek, azaz: „Megszületett az Üdvözítő!”

Igen, Betlehemben születtem emberként. SZERETET-FIAKÉNT születtem a betegek meggyógyítására és a kitaszítottak hazahozatalára. Az „Én belőlem származó isteni szikraként” születtél te, hogy ragyogj „karácsony csillagos egén” az Isten hirdetésének csillagjaként a „leigázott teremtés” számára.

Mindannyiótok „csillag az égen” és az üzenetetek: „Megszületett az Üdvözítő! Ragyogásunkkal hirdetjük a születését!”

Hol kerül sor erre a születésre? Most, ebben a pillanatban benned!

Higgy és bízz, szeress és gondoskodj, légy irgalmas és fényesen fogsz ragyogni és senki sem fog ellenállni a fényednek, gyermekem. Mert ez a fény fény az Én szívemből; a krisztusi fény, a megváltó fény, az üdvösség fénye!

Fogyaszd hát Velem együtt az élet kenyerét és igyál az örök borból, mert ez a jele annak, hogy egy vagyunk.

Ámen. Ámen. Ámen.

Nálatok szokás, hogy van aláírása egy levélnek. Így hát aláírom nektek a levelemet a Megváltó nevemmel: „JÉZUS IMMANUEL”!

Ámen. Ámen. Ámen.