Minden emberben dobog egy szív

Minden emberben dobog egy szív. Minden szívben van egy hely – ez a hely a ti Betlehemetek!

 

Emlékszetek-e mit mondanak az írások, melyek a Jézus gyermek születéséről szólnak? Valóban emlékszetek, vagy csak elfelejtettétek ezen elmesélés valós belső értelmét külsőleges életetekben?

 

Énekelték az angyalok: „Ma született az Üdvözítő – a világ megmentője!

 

Igen, az Üdvözítő Én vagyok, az Örök ősidők óta!

 

Ez a hírnökök üzenete, akik egyszerű embereket láttak és csodálkoztak a békén, amit ezek a hírnökök hoztak üzenetükben. Kicsi gyermeket egy vályúban, ezt látták.

De azok, akik szeretet után égő vággyal beléptek ebbe a házba, valóban látták az Örök Szó valódi alakját és térdre borultak, mert megérintette őket a szeretet.

 

Egy szentelt éjszaka, melyben felvillant az Örök Fény, ezt érezték, és magukkal vitték ezt az üzenetet a szívükben. Fény támadt az éj közepette alatt és ők felismerték, hogy nem lettek elfeledve az idők zavarában.

 

Egy gyermek mutatja az utat.

 

Egy gyermek, mely ártatlanul tekint a világra, nyílt szemekkel, megmutatja az utat. Felmutatja a jövőt. Az élet jövőjét ezen a Földön; de ezen túlmenően a Belőlem eredő teremtés jövőjét is. A szívek közepében jelenik meg ez a gyermek.

 

Mindenki, aki telített vággyal szeretetre és védelemre vár, valójában ezen gyermek megjelenését várja. Szívben születik az Üdvözítő; Ő, akit nem képes elüldözni se zűrzavar, se viszontagság.

 

E világ nagyjai szívükben kicsik, mint egy gyermek. Csak nem akarnak tudni róla. Ők maguk akarnak azok lenni, akik megváltást hoznak saját módjukon. De csendes órákban, akkor, amikor legsötétebb az éj, akkor gyermekek.

 

E világ gazdagjai, nem ők is olyanok, mint a gyermekek? És a szegények, bensőjükben nem hasonlítanak a gazdagokra? A betegek, akik fáradtak és terheltek, olyanok, mint a világ nagyjai, a gazdagok és a szegények, éppúgy gyermekek!

 

Azt mondják a bölcsek, Betlehemben Földre jött a Menny.

 

Bár sokak számára csupán emlék már a születés történése, de azoknak, akik vágyódva várnak, a valóság történik: „Megszületik az ÚR gyermekként a szívükben!“

Tehát ha eljöttök a bölcsőhöz, egy gyermek ártatlanságában jöjjetek. Hozzátok magatokkal mindazt, ami megterhel és vigyázok rá mint egy kincsre. Leteszem a teremtés apró építő köveihez és szeretetté alakítván beillesztem azon házba, amin építkeztek.

 

Mindegyikőtök épít egy házat. Házat boldogságból, házat letepertségből. Házat jó tettekből és házat kevésbé jó tettekből. Egy házat. Megáldom ezt a házat és ezen áldás befejezi majd a házat.

 

Ahogy a pásztorok elhozták Nekem a mindennapi életüket, úgy ti is hozzátok el Nekem a mindennapi életeteket. Számomra nincs túl csekély ajándék. Hozzátok el Nekem és nagy lesz az öröm.

 

Jöjj! Jöjj, lépj át a félelem küszöbén, mi azt mondja, nem várhatnak rád tárt karokkal.

Jöjj! Én, a gyermek, várlak! A Megváltód vár reád. JÉZUS vár reád! Jöjj!

Ámen, Ámen, Ámen.

(adatva 2018. december 15-én)

 

Beszéltem az Istenről és távol voltam Tőle!
Nyilatkoztam az Istenről és távol voltam Tőle!
Dicsértem a nagyságát, magosságát és széltét és távol voltam Tőle!
Dicsértem a közelségét és távol voltam Tőle!
Imádkoztam Hozzá és távol voltam Tőle!
Könyörögtem Hozzá és távol voltam Tőle!
És még sok mást mondtam és tettem, és távol voltam Tőle!
Ekkor belépett a házamba
és az énem kiköltözött onnan és lám, Ő volt az, aki a házamban volt!
Ő ezen ház tulajdonosa és így Ő a tulajdonában van!

Áldott Karácsonyt és Békét!
Marosics Tamás