Pont így jó

Naptárlap, 2022. február 10-én

 

Én, Krisztus, kezetekbe adok egy olyan eszközt, mellyel megteremthetitek magatoknak a saját védelmeteket, saját váratokat, mellyel legyőzhetetlenek vagytok és lesztek, mellyel beléptek az Én fényembe és az árnyékvilág ezután már nem lát meg benneteket. Senki sincs kiszolgálva a hatalmaknak, senki sem áldozat, ha csak nem teszi azzá magát!

 

Vegyétek át ezen eszközt a kezemből – ami sem túl nagy, sem túl kicsi. Pont így jó; hála a neve. Vegyétek eszközként a hálát mindenben, ami csak történik, hogy dolgozzatok magatokon, hogy felkészítsétek magatokban a talajt. Amiből aztán kikel a vetőmagom és növekedhet. Váljatok hálássá és legyetek hálások. Mértéktelenül hálások mindenért, ami van, mindenért, ami megtörténik. És ha hálások lesztek, azzal megteremtitek a béke, a jó szándék és a nyugalom légkörét.

 

Ezen talaj az, amin megtanulhattok megérteni, hogy mindenben benne van az Atya szelleme, azonban nincs minden mellett, nincs az emberek műveiben, akik oly szívesen dicsekednek ezen műveikkel, kik ezzel elvesztik értékét Isten előtt. Nem az ember teremti meg a jót; az Istenből való jó megteremthető az ember által.

 

A bukás mindent megfordított. Vegyél elő egy tükröt, állítsd fel magad előtt és tedd fel magadnak a kérdést: Most mi a valóság? Légy tudatában, mi a tükrözés és mit vajon jelent? Nem valóság és mégis valósággá emelték. Most azonban lesiklik arra a szintre, ahová tartozik. Ha azt mondták nektek, kényelmetlenné válik az idő, akkor megismétlem: Nagyon is kényelmetlen lesz a Földön. Nőni fog a boldogság hálájuk jutalmaként mindazokban, akik most komolyan veszik feladatukat, melyek adatottak. Jelentsék csak ki jelentéktelennek az apokalipszis különböző fázisait az okos vezetőitek, ítéljék csak meg valótlanként világotok bölcsei, ettől függetlenül ugyanaz a forgatókönyv fog lefutni továbbra is. Meglehet némelyek számára ez összezavaró, mások meg olvashatják belőle, mely időszakban állnak és tartanak a fejlemények és ezzel az emberiség.

 

Nyitva áll a nagy reménykapu, megteremtődött az átmenet a korszellemből a szellemkorba. Számomra, Krisztusnak, ez egy hatalmas lépés, amire Én magam is nagy hálával tekintek! Mint anno az Egyiptomból való kivonulás, úgy fog most majd az Isten Népe is kivonulni a bűn rabszolgaságából, a gonosz rabszolgaságából, mert betért ezen igazság felismerésébe!

 

Fogjátok hát a hála eszközét, vele együtt boldoggá válik a munka és beteljesedést hoz nektek!

 

És ha keresel Engem, tudd, Veled vagyok, nálad, és ha helyet csinálsz a bensődben, akkor ott vagyok benned is! Megmondtam neked, hogy hinni akarsz-e ezen szóban, azt megint csak te magad döntöd el!

 

Naptárlap

«Bölcs, bölcs, aki képes hallgatni Szavamra, aki felismeri olyanként és el is tudja fogadni. Áldott, aki magához tér és képes az Én fényemben tekinteni műveire. Boldog, aki tökéletesedésre törekszik, minden nap, minden órában, igen, minden pillanatban.»