Szeretett embergyermekeim, áramlik felétek a szavam!

Szeretett embergyermekeim, áramlik felétek a szavam!

Egyre több eszköz és szógyermek is dolgozik az Én szőlőhegyemen, mint ahogy egyre több ember ébred fel és kezdi kitörölni szeméből az alvást.

 

Örüljetek ezen ébredőknek, mert segítően nyújthatjátok feléjük kezeteket és megválaszolhatjátok kérdéseiket. Mindezalatt gondosan járjatok el, nehogy bosszankodjanak. Ébredező embertársaitok különféle szellemi összefüggésekből jönnek, amit el kell fogadnotok. Ezt elvárom tőletek, szeretett segítőim. Tulajdonképpen érettek vagytok már arra nézve, hogy nem ítélkeztek. Tulajdonképpen – mert mert ha mégis ítélkeztek és ez tudatossá válik számotokra, akkor vegyétek szemügyre a saját negatív jellemtulajdonságaitokat. Dolgozzatok magatokon, hogy ezek száma egyre csak fogyjon, míg teljes egészében el nem távolították őket szívetekből. Csakis egy tiszta szívben érzem jól Magam és csakis ott sugározhatom ki gyönyörűségemet. Munkára fel! És ez párhuzamosan is folyhat: Egyrészt a munka magatokon, vele egyidőben a munka embertársaitokkal, akiknek szükségük van rátok.

 

És ha nem juttok tovább, magatokkal vagy embertársaitokkal vagy mindkettővel, ha kételkedtek és magatok is segítségre szorultok, akkor gyertek Hozzám. Gyertek mindig Hozzám, szeretett gyermekeim, eszközeim ezen időben e Földön. Mindig itt vagyok számotokra. Nálam nincsenek nyitvatartási idők, rendelési idők vagy szabadság. Egész nap itt vagyok számotokra. És ezt tudjátok. És hogy ennél a képnél maradjunk, mélyítsétek el hiteteket és bizalmatokat, gyakoroljátok magatokat szeretetben és felebarátszeretetben, ezalatt viszont minden időben figyelmesnek és ébernek kell maradnotok. Az ellenség nem alszik és a támadásai szaporodnak, főleg ti rátok, minél többet segédkeztek Nekem, minél jobb születési segédeim vagytok és minél jobban kijuttok a saját álmosságotokból.

 

Ébredéskor ritkán friss és üde az ember, főleg nem a mai időben. Tudok róla. Tudom, hogyan vagytok, mert bele látok szívetekbe, szeretteim.

És teljesen mindegy, hogyan néz ki benne, hogy még kissé szétszórt, poros vagy már egészen szép rend van benne – szeretem mindegyik gyermekemet. Egyik gyermekemet sem ítélem el, mindegy, milyen állapotban van. És ezt elvárom tőletek is, kik követtek Engem.

 

Védelmem és áldásom tiétek a Hozzám vezető úton, és szeretlek benneteket teljes, mindent átkaroló teremtő erőmmel.

 

Ámen

 

2024.05.15.

 

– Én vagyok az út, Jézus Krisztus. –