Versengek értetek, gyermekeim

Mit tesz egy szerető apa, aki látja bajba esett gyermekeit? Figyelmezteti őket, el akarja hárítani a bajt, magához hívja őket, hogy biztonságban tudja őket. A gyermekek, akik veszélybe sodródtak, nem akarják felismerni vagy nem akarják látni, nem akarják …

 

Az Én Isten-Szellemem bent lakozik mindegyikőtökben, még a legnagyobb bűnözőben is és vár arra, hogy az ember megszólítsa és elfogadja.

Egy gyermek szíve elsorvad, ha nem él meg szeretetet.

Persze ő is egy vétkező, mint mindenki más. Hisz vannak még nála is nagyobb bűnösök és bűnözők, és Én szeretem őket és gyermekeimmé szeretném tenni őket. De tudnia kell, hogy ő érte is elfolyattam a véremet és őt is megváltottam. Csak el kell fogadnia maga számára az Én Megváltási Művemet és dolgoznia kell a lelkén, hogy megtisztuljon a bűneitől. Fel kell ismernie, hogy szeretem őt és magamhoz szeretném húzni, de neki is akarnia kell ezt. Úgymond erőteljesen magához kell rántania a szeretetemet és ez kizárólag az Irántam tanúsított szeretet és a Belém vetett bizalom által megy. És ezt a szeretet csak úgy éri el, ha teljes szívből megbocsájt szüleinek, mert az igazi szeretet megbocsájt, ez a lénye. Hinni könnyű, megbízni viszont nehéz. Bizalom a Velem fenntartott kapcsolat alapja. Csakis ezáltal tud létrejönni Velem egy bensős kapcsolat. És akkor ő benne is növekszik az Irántam érzett igazi szeretet.

 

Fel kell fognia, hogy nem bámulhat állandóan csak a bűneire és ezzel a sötétségre, hanem Én reám nézzen, a fénybe. Csak így fogja legyőzni bűneit és gyengéit és így fog elérni Engem, mert Engem nem talál meg a fejében, hanem egyedül a szívében.

 

Hogyan viselkednek gyermekszerető szülők a gyermekeikkel? Na most, nem büntetnek, hanem sarkallják őket hibáik maguktól való felismerésére és azok elhagyására. A gyermekek ismerjék fel maguktól a hibáikat és önszántukból ne kövessék el őket többé.

Gyermekbolond vagyok, aki mindenek felett szereti gyermekeit, könyörgök nekik, kérlelem őket, hogy szeressenek Engem és tartsanak távolságot a bűnhöz, vessenek véget a Tőlem való eltávolodásnak.

 

2022.10.25.